MASCOT lanceert

nieuwe producten
MASCOT® FOOTWEAR, FRONTLINE, HARDWEAR, YOUNG & MINI
Woensdag 12 Maart 2008

Veel nieuwe producten, trendy designs en een uitbreiding van het bestaande productenpakket. Dit is het beeld van 2008. MASCOT heeft de sterkste collectie allertijden!

MASCOT heeft intensief gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe producten. Dit betekent dat er een groter en breder aanbod is voor het nieuwe seizoen. Hoogtepunten zijn de innovatieve designs, functies en stijl.

Speciaal ontworpen voor vrouwen

Mannen en vrouwen hebben niet dezelfde lichaamsbouw. Daarom lanceert MASCOT in april 2008 een nieuwe lijn werkkleding speciaal voor vrouwen. De MASCOT®FRONTLINE collectie wordt uitgebreid met comfortabele dameskleding met een perfecte pasvorm. De nieuwe producten zijn verkrijgbaar in vier donkere FRONTLINE kleuren. De opvallende rode stiksels zorgen voor een mooi geheel wanneer de verschillende producten van de FRONTLINE collectie makkelijk met elkaar gecombineerd kunnen worden. Hierdoor ontstaat uniformiteit en is het mogelijk om dezelfde professionele stijl uit te stralen. De MASCOT® FRONTLINE collectie is ontworpen voor mensen die werkzaam zijn in de dienstverlenende branches, zoals transport, logistiek, servicemedewerkers, monteurs en baliepersoneel.

De trends van morgen zijn nu al verkrijgbaar

Het meest omvattende assortiment nieuwe producten zijn terug te vinden in de collecties MASCOT® YOUNG en MASCOT® HARDWEAR. De belangrijkste factor voor MASCOT is dat werkkleding functioneel moet zijn. Met deze twee collecties zie je er ook nog eens stoer en trendy uit. De nieuwe producten zijn voor mensen die op zoek zijn naar de trends van morgen. In het assortiment van 2008 is er een ruime keuze uit broeken, jassen en sweatshirts met fraaie opvallende prints. Vanaf mei zijn er ook werkshorts met kniezakken verkrijgbaar voor de warme zomerdagen – beide met en zonder print verkrijgbaar.

MASCOT® MINI

MASCOT heeft ook gedacht aan de aankomende generatie timmerlieden. Stoere werkbroeken, een ademend, wind- en waterdichte pilotjack en een soft shell jas worden gelanceerd in augustus 2008. Er zijn oranje contraststiksels en handige zakken aangebracht in de hele collectie. Alle producten zijn speciaal ontworpen voor kinderen. Er is bijvoorbeeld een verstelbare tailleband in de werkbroeken en een windvanger in de pilotjack.

Werkkleding en veiligheidsschoenen: een perfecte match

In 2007 kwam MASCOT voor het eerst op de markt met veiligheidsschoenen. En met succes! Ook dit jaar worden er nieuwe veiligheidsschoenen gelanceerd. Compleet nieuwe modellen, waarbij de nieuwste technieken zijn geïntegreerd in het design. Een deel van de bestaande modellen zijn aangepast en geactualiseerd, zodat MASCOT ook dit jaar weer een sterke collectie veiligheidsschoenen heeft. Een productgroep dat ook gebaseerd is op verschillende technieken is de MASCOT® SAFE collectie. Dit fluoriscerende assortiment bevat nieuwe designs, pasvormen en comfortabele materialen – alle producten zijn gecertificeerd.
MASCOTs assortiment dekt hiermee zowel in de breedte als diepte: van top tot teen, van binnen naar buiten. Van traditionele kleding tot de laatste trends. Van de zware industrie tot dienstverlenende branches. Speciaal ontworpen voor vrouwen, mannen en kinderen. U vindt het allemaal bij MASCOT!