Nominaties

voor MASCOT
MASCOT logo
Woensdag 24 Maart 2010

MASCOT is genomineerd voor de Corporate Fashion Award 2010 in de categorie Best Brand Collection. Daarnaast is de nieuwe veiligheidsneus van MASCOT genomineerd als meest innovatieve PBM in 2010.

Nominatie 1: Corporate Fashion Award 2010 Best Brand Collection

Een vakjury heeft uit alle inschrijvingen drie collecties per categorie genomineerd. Tijdens de Corporate Fashion Award beslist de vakjury wie de uiteindelijke winnaar wordt. Dit event vindt plaats op 15 april 2010 in Ahoy Rotterdam.

Nominatie 2: Meest innovatieve PBM

Branchevereniging AVAG heeft een competitie rondom de meest innovatieve PBM uitgeschreven onder haar leden, fabrikanten en distributeurs van PBM’s. MASCOT staat op de nominatielijst met de innovatieve veiligheidsneus die later in het jaar geïntroduceerd wordt. De prijswinnaars met de meeste stemmen worden tijdens de eerste dag van Safety & Fashion @work 2010 bekend gemaakt.

Innovatieve veiligheidsneus

De nieuwe stalen veiligheidsneus van MASCOT is volledig geperforeerd waardoor er ventilatieopeningen ontstaan. De nieuwe neus voldoet aan alle veiligheidsnormen en is aanzienlijk lichter dan een traditionele stalen neus. De honingraatstructuur zorgt voor een optimale luchtcirculatie in de schoen. De warmte bij de tenen wordt door de neus afgevoerd, terwijl koude lucht de schoen binnen kan komen. Deze luchtcirculatie zorgt voor een goede hygiëne en een ongekend draagcomfort!

Nominatie 3: Corporate Fashion Award 2010 Workwear

Betiva B.V. is genomineerd voor de Corporate Fashion Award 2010 in de categorie Workwear met Welzorg Nederland. Een vakjury maakt op 15 april 2010 in Ahoy Rotterdam tijdens de Corporate Fashion Award bekend wie de uiteindelijke winnaar wordt. Kijk voor meer informatie over de CFA op