Zeg vaarwel tegen vermoeide voeten

na een lange werkdag
2012 Pers - MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC
Zondag 15 Januari 2012

Comfortabel in uw veiligheidsschoenen – de hele dag. Comfort en flexibiliteit zijn de kenmerken van MASCOT’s 3 nieuwe veiligheidsschoenen.

Een nieuwe inlegzool met een betere pasvorm geeft je een comfortabel gevoel tijdens je werkdag. De inlegzool biedt onder andere extra ondersteuning aan de voetholte en heeft een schokdempend gedeelte in de hak – een groot voordeel als u werkzaam bent op een harde ondergrond of als u veel loopt op een dag. Een extra voordeel is de vochtabsorberende werking van de inlegzool. Dit voorkomt zweetvoeten. De schoen heeft een pasvorm die goed aansluit op de voet en biedt u een optimale bescherming!

Flexibiliteit van binnen en buiten

De buitenzool is nu ook flexibeler doordat deze is gemaakt van een zeer zacht en buigzaam rubber. Dit betekent dat u goed contact heeft met de ondergrond waarop u zich bevindt, en dus minder risico loopt om uit te glijden of te vallen. Door de goede en flexibele eigenschappen heeft u een zeer comfortabele veiligheidsschoen. Ze zijn geschikt voor verschillende situaties en werkplekken en kunnen de gehele dag gedragen worden, zonder dat u vermoeide voeten krijgt.

Een ’lichter’ model

Deze schoenen zijn zeer geschikt voor degene die werken in de lichte industrie, bouw of dienstverlening – bijvoorbeeld met elektronica, in de transport, in een magazijn, in een fabriekshal of als u een ambachtelijk beroep uitoefent waarbij u niet vaak hoeft te knielen en niet werkt met vloeistoffen of chemicaliën. In dat geval heeft u een schoen nodig die is gemaakt van waterdicht leer en met een extra versterking op de neus.

Ook bij deze 3 paar nieuwe schoenen sluit MASCOT geen compromis als het gaat om veiligheid. Zo zijn ze uitgerust met een anti-perforatiezool en veiligheidsneus.

3 Veiligheidsschoenen (laag) - 2012 Pers

Deze 3 nieuwe modellen, MASCOT® Leone, MASCOT® Saipal en MASCOT® Logan, zijn nu verkrijgbaar. Alle modellen hebben dezelfde goede comfortabele eigenschappen, maar zijn verschillend qua uiterlijk – voor elk wat wils!