Een houthakkersblouse

voor de hardwerkende man
MASCOT® ROCKS Overhemd - 2012
Vrijdag 20 Januari 2012

De houthakkersblouse heeft z’n weg gevonden naar de winkels met werkkleding. Een overhemd met een lange historie en een sterke uitstraling

Dit is een overhemd uit de nieuwe MASCOT® ROCKS collectie. Een collectie met een ruige, ongedwongen stijl en een moderne twist. De moderne vakman die graag werkkleding draagt met uitstraling, zal zich goed voelen in MASCOTs uitvoering van de houthakkersblouse.

MASCOT® Kingman Overhemd, met lange mouwen - 2012 Pers

Het symbool voor hard werken

MASCOT heeft de houthakkersblouse teruggebracht naar de oorsprong – de hardwerkende man in een mannelijke wereld/universum. De geschiedenis van de karakteristieke geruite blouse gaat vele jaren terug, maar is vooral bekend vanuit de houthakkersindustrie in Amerika. Het is een symbool voor hard werken, natuur en mannelijkheid. Sindsdien is het overhemd uitgegroeid tot een terugkerend modefenomeen in verschillende delen van de samenleving.

Het nieuwe alternatief

Doordat het overhemd gemaakt is van puur katoen, is het prettig te dragen in vele verschillende werksituaties. Draag de MASCOT® Kingman als alternatief voor een T-shirt met lange mouwen, polo, overhemd of sweatshirt – eventueel met een bodywarmer erover – om de puntjes op de ‘i’ te zetten. In de wintermaanden kan het overhemd binnenshuis gedragen worden of als tussenlaag, wanneer je buiten bent. In het voorjaar en de zomer kan het overhemd gedragen worden als extra laag tijdens frissere dagen.

In combinatie met de jeans van MASCOT® ROCKS, ben je zowel gepast gekleed voor het werk tijdens het voorjaar als een gezellige dag met vrienden.

De MASCOT® Kingman houthakkersblouse is verkrijgbaar vanaf februari 2012.

MASCOT® Kingman overhemd is gemaakt van 100% katoen en heeft een capuchon met rood rijgsnoer, deelbare rits en een print op de linkerzijde.