Badges en prints

op modieuze werkkleding
T-shirts met print & Poloshirt, met korte mouwen - MASCOT® CROSSOVER - 2012
Maandag 5 Maart 2012

In de nieuwste collectie, MASCOT® CROSSOVER, worden modieuze en populaire shirts verzameld uit bestaande collecties. Voor ieder wat wils, zeker voor degenen die graag het modebeeld volgen en zich willen onderscheiden van de menigte.

Stijl is niet alleen voorbehouden aan modekleding- wie zegt dat je niet modieus gekleed naar het werk kunt gaan? Met MASCOT® CROSSOVER heeft MASCOT een duidelijke stap genomen in de richting van de actuele trends.

Mode met prints

T-shirts, sweatshirts en polo’s uit de MASCOT® CROSSOVER collectie zijn stijlvol en modern met prints en bewerkingen, maar er is altijd voldoende plaats voor een bedrijfslogo. De bovendelen zijn er in verschillende kleuren zodat dit gemakkelijk te combineren is met het bedrijfslogo en de werkbroek.

Basic shirts, dat past altijd

Als je meer houdt van basic kleding, is er ook ruime keus in de MASCOT® CROSSOVER collectie – soortgelijke artikelen zonder prints en bewerkingen in dezelfde goede kwaliteit . Zo is er altijd een ruime keus, met behoud van de algemene uitstraling van het bedrijf. MASCOT® CROSSOVER biedt een ruime keus verschillende kleuren, dus je kunt altijd een t-shirt, sweatshirt of een polo vinden die past bij een werkbroek uit een andere collectie.

MASCOT® Avion, Toulouse & Anzin - 2012

Alle tops (T-Shirt, Sweatshirt en Polo) van de MASCOT® CROSSOVER collectie zijn verkrijgbaar in een standaard of een ruimere pasvorm. Zo heeft de MASCOT® Java een ruimere pasvorm en de MASCOT®Algoso een standaard pasvorm.