Een persoonlijke look

– MIX & MATCH
Mix&Match - Catalogi - 2014
Vrijdag 4 Juli 2014

Steeds meer grote en kleine bedrijven beseffen dat met behulp van werkkleding de juiste indruk gemaakt kan worden. Door het combineren van bedrijfskleuren en logo's worden medewerkers ambassadeurs van het merk. Bijvoorbeeld energiebedrijven gebruiken dit om zich te onderscheiden in een sterk concurrerende markt.

Niet alleen dragers van werkkleding besteden steeds meer aandacht aan hun uitstraling – maar ook op bedrijfsniveau gaat de voorkeur steeds meer uit naar een uniforme en professionele look, gecombineerd met de mogelijkheid voor extra branding.

Bedrijven willen tegen een betaalbare prijs een op maat gemaakte look in hun eigen huisstijl creëren. Daarom heeft MASCOT® WORKWEAR in 2013 de MASCOT® UNIQUE collectie geïntroduceerd. Een uitgebreide collectie werkkleding die zowel voor de bouw als de industrie geschikt is. Deze nieuwe tweekleurige werkkleding is nu verkrijgbaar in acht verschillende kleurencombinaties, 23 productvarianten in verschillende stofkwaliteiten. Dit biedt oneindig veel variatiemogelijkheden.

Om u te helpen bij het creëren van uw eigen look en de besluitvorming heeft MASCOT de MIX & MATCH brochure gelanceerd.

The NEW MIX & MATCH Brochure shows numerous configurations in your favorite and/or corporate colours.

In de nieuwe MIX & MATCH brochure worden talrijke combinatiemogelijkheden in uw favoriete kleur of de bedrijfskleur gepresenteerd.

Vind uw perfecte match: kijk bij uw bedrijfskleur en zie alle mogelijkheden om u van top tot teen aan te kleden – met de keuze uit alle collecties van MASCOT.