De nieuwe hoofdcatalogus

van MASCOT
MASCOT® WORKWEAR Catalogi - 2015
Maandag 26 Oktober 2015
In verband met de grootste lancering van nieuwe producten in de geschiedenis van MASCOT, introduceren we met groot genoegen onze nieuwe hoofdcatalogus. In deze catalogus vindt u een record aantal nieuwe producten en introduceren we het nieuwe concept van MASCOT: MASCOT huldigt de passie. 
De hoofdcatalogus telt 436 pagina’s met meer dan 600 producten, een recordaantal producten inclusief 3 nieuwe collecties: MASCOT® SAFE SUPREME, MASCOT® SAFE LIGHT en MASCOT® LIGHT en nieuwe producten ter aanvulling van bestaande collecties. De catalogus legt focus op extreme duurzaamheid, optimale bewegingsvrijheid en comfort tijdens alle weersomstandigheden. Aan het begin van iedere collectie vindt u een QR code met een link naar een video van de betreffende producten. 

De passie van MASCOT

Het terugkerend thema in de catalogus is MASCOT huldigt de passie: de passie en het enthousiasme voor werkkleding. Door middel van quotes van medewerkers krijgt u inzicht in MASCOTs cultuur en de passie voor werkkleding.

Gericht op een breed segment

De catalogus van MASCOT richt zich op een groot aantal verschillende industrieën, van bouw, handel en dienstverlening, productie, logistiek tot de offshore industrie. Aan het einde van ieder hoofdstuk vindt u een overzicht van alle producten per kleur. Dit maakt het eenvoudiger om een product te kiezen in de juiste kleur. Na de introductie van alle collecties presenteert MASCOT het Mix en Match concept. Een tool die het mogelijk maakt om de producten van verschillende collecties te combineren, om zo te kunnen voldoen aan uw persoonlijke wensen en de eisen van het bedrijf.

Nieuwe materialen die Tested to work zijn

De catalogus bevat ook gedetailleerde beschrijvingen van nieuwe, innovatieve materialen zoals PrimaLoft® Black Insulation Eco. Dit materiaal wordt gebruikt in een aantal van de nieuwe producten. De nieuwe hoofdcatalogus van MASCOT is een uitgebreid overzicht van alle producten, die alle voldoen aan het statement: Tested to Work.