Nieuwjaarsfeest

in Vietnam
Nieuwjaar - 2016 Banner
Vrijdag 5 Februari 2016

Zaterdag werd er in MASCOT Vietnam het nieuwjaarsfeest gehouden en een verkiezing onder de medewerkers. Na het officiële gedeelte en de verkiezing van medewerker van het jaar, was het tijd om feest te vieren voor de 1700 medewerkers. De medewerkers hadden in het geheim wekenlang geoefend op hun optreden.

Het resultaat was een prachtige galashow met scènes uit het dagelijks leven, een overzees duel tegen de Chinezen, dans en een geweldige modeshow met kostuums gemaakt van restafval uit de productie.

Nieuwjaar speelt een belangrijke culturele en religieuze rol in het hele land, waar 95% boeddhist is. Daarom zijn de collega’s enkele dagen vrij, zodat zij zich kunnen voorbereiden en feest kunnen vieren volgens de eeuwenoude tradities.

Gelukkig Nieuwjaar! De eerst dag van het nieuwe jaar, het jaar van de aap, begint op 8 februari!

Vietnam - 2016 Nieuwjaar