MASCOT test wederom werkkleding

onder extreme omstandigheden
Dakar - 2016
Woensdag 9 November 2016

MASCOT test werkkleding onder extreme omstandigheden tijdens de zwaarste en meest extreme race ter wereld, de DAKAR rally.

MASCOT test werkkleding onder extreme omstandigheden tijdens de zwaarste en meest extreme race ter wereld, de DAKAR rally. Ook in 2017 werkt MASCOT weer samen met Tim en Tom Coronel, die tijdens de DAKAR rally Zuid-Amerika proberen te veroveren. MASCOT kijkt uit naar deze samenwerking. Het levert kennis op die van groot belang is tijdens het streven naar het maken van de allerbeste werkkleding.

De officiële voorbereidingen op de rally zijn afgelopen zondag tijdens de RTL GP DAKAR Pre-proloog in Valkenswaard van start gegaan. De pre-proloog werd voor de 13e maal gehouden. Hier konden de aanwezigen de voertuigen bekijken die in januari 2017 van start zullen gaan tijdens de DAKAR Rally.

Dakar - Coronel

Tim Coronel zegt het volgende over de rally: »We hebben er erg veel zin in en zijn er trots op dat we onze nieuwe buggy's eindelijk aan het publiek kunnen tonen. Eigenlijk draait het om het vermaken van het publiek, maar stiekem willen we toch altijd wel winnen. We gaan er weer een mooi feestje van maken en dit jaar is de waterbak een onderdeel van het parcours dus dat wordt dolle pret. Het publiek is gewaarschuwd, maar wees niet bang, de Maxxis Dakar buggy heeft geen voorruit dus wij zullen zelf ook wel een beetje nat worden. «

Tim Coronel werd tweede in zijn klasse tijdens de DAKAR Pre-proloog. In de finale werd hij voor het tweede achtereenvolgende jaar verslagen door Erik van Loon.