Passie voor

werkkleding en motorsport
Dakar 2017 - Pers
Woensdag 18 Januari 2017

Er is onder andere doorzettingsvermogen, moed, richtingsvormogen en ervaring nodig om de Dakar Rally te voltooien.

Tim en Tom Coronel hebben veel ervaring met Dakar en hebben de rally al vaak tot een goed einde gebracht. Maar alleen talent is niet voldoende om de finish te bereiken. De extreme weersomstandigheden in Zuid-Amerika vereisen ook goed materiaal en robuuste werkkleding.

Halverwege de Dakar Rally 2017 werd de race getroffen door extreem slecht weer in Bolivia. Het regende onafgebroken en de rivieren traden buiten hun oevers. Door de zware regenval ontstonden er watervallen in de bergen en werden wegen weggespoeld. Hierdoor werd de zesde etappe geannuleerd. De monteurs van het team van Coronel werkten hard door. Zij zaten tot de knieën in de modder in de werkkleding van MASCOT.

Collage - Dakar - 2017 Pers

MASCOT’s passie voor werkkleding heeft eraan bijgedragen dat MASCOT de werkkleding voor het team van Coronel al vele jaren sponsort. Daarnaast gaat MASCOT geen mogelijkheid uit de weg om de kleding onder zeer zware omstandigheden tot het uiterste te laten testen. De kleding moet tegen alles bestand zijn.