Een persoonlijke stijl

- ook op het werk
Style - MASCOT® WORKWEAR - 2017 Pers
Maandag 27 Maart 2017
Dit voorjaar presenteert MASCOT een aantal nieuwe producten in de MASCOT® FREESTYLE collectie, waaronder sweatshirts, overhemden en T-shirts. De MASCOT® FREESTYLE collectie richt zich op professionals die zich niet alleen privé willen onderscheiden, maar ook op het werk. Combineer de nieuwe producten met je traditionele werkkleding en creëer zo je persoonlijke stijl!
In de modewereld is een duidelijke trend zichtbaar, vooral onder jonge zelfstandige professionals. Kleding moet trendy en cool zijn, en passen bij de individuele stijl - zowel tijdens het werk als daarbuiten. Daarom lanceert MASCOT nu een aantal producten voor wanneer je stijl en design net zo belangrijk vindt als de functionaliteit van je werkkleding.

Combineer trend met traditie

Kleding in lagen staat centraal bij MASCOT. Met subtiele modekleuren kun je de nieuwe kleding combineren met de werkkleding die je al gebruikt. De kleuren passen bij de meeste kleuren die worden gebruikt in de bouw. Met de nieuwe producten kun je je look aanvullen en ben je ook tijdens het werk stijlvol gekleed. “Met MASCOT® FREESTYLE schudden we de overvloedige markt voor traditionele werkkleding wat op om deze first movers te bereiken, mensen die kritisch combineren en selecteren tot ze precies hun eigen persoonlijke stijl hebben”, vertelt Michael Grosbøl, algemeen directeur bij MASCOT.

Geïnspireerd door de natuur en de surfcultuur

Binnen de surfcultuur vind je mensen die zich niet laten tegenhouden door de natuur en al haar krachten. Datzelfde geldt voor moderne professionals. Daarom vormen de natuur en de ontspannen stijl en functionele kleding van surfers de inspiratiebron voor de nieuwe kledingcollectie voor het bovenlichaam. De kleding moet ongeacht de weersomstandigheden lang mee kunnen gaan en moet tegelijkertijd een goede pasvorm hebben en comfortabel zijn.

Overhemden - 2017 Pers

Draag je het overhemd open of dicht? Met de mouwen omlaag of opgerold? Er zijn talrijke mogelijkheden. Het unieke design en de functionele details van de drie nieuwe overhemden maken de werkdag trendy en comfortabel. De overhemden hebben praktische borstzakken en manchetten met knopen.

T-shirts - 2017 Pers

Geef je look op het werk wat extra’s met een coole print op je T-shirt. De inspiratie komt uit de surfcultuur, waar ze alles weten over individuele stijl. Draag het T-shirt onder een open overhemd, over een vochtafdrijvend onderhemd of gewoon zo, als het weer het toelaat.

Sweatshirts - 2017 Pers

Op een wat koudere werkdag kun je prima een van de nieuwe sweatshirts aantrekken. Met een moderne pasvorm en geribbelde boord en manchetten is de stijl die van klassieke streetwear. Tegelijkertijd zorgt het gebruik van katoen en elasticiteit dat de stof van de drie sweatshirts functionele bewegingsvrijheid biedt.