Nieuwe record brekende hoofdcatalogus

van MASCOT
Catalogi - Pers 2017
Dinsdag 31 Oktober 2017
MASCOT heeft zojuist de nieuwe hoofdcatalogus gelanceerd. De catalogus bevat een rijke keuze aan nieuwe producten, waaronder de gloednieuwe 2017-collectie MASCOT® ADVANCED, waarin vele variaties T-shirts, truien en jacks zijn gelanceerd deze herfst. MASCOT® ADVANCED is werkkleding voor de vakman – broeken, truien en jacks in nieuwe kleuren, met nieuwe functies en van gloednieuwe materialen met 100% stretch. Vind ook het gloednieuwe assortiment lichtgewicht en flexibele veiligheidsschoenen in het MASCOT® FOOTWEAR FLEX-assortiment.
Elke twee jaar lanceert MASCOT een catalogus die alle productcategorieën in werkkleding en veiligheidsschoenen voor alle branches bevat. Deze keer telt de catalogus een record brekend aantal van 628 pagina's. De catalogus bevat producten in tot wel 23 kleuren voor alle branches binnen de bouw, handel, industrie, productie, transport, dienstverlening en logistiek. MASCOT is een van de weinige fabrikanten die complete werkkleding oplossingen biedt voor zo veel verschillende branches van werkkleding gebruikers. Vind het overzicht van branches op pagina 3.

Met zo'n breed assortiment vindt u gegarandeerd een passend product. Voor velen is de kleur van een artikel keuze bepalend. Daarom vindt u gemakkelijk alle producten per kleur in een compleet overzicht. Geeft u de voorkeur aan korenblauw? Dan vindt u gemakkelijk een overzicht van alle korenblauwe producten per producttype in uw gewenste kleur. Zie de producten per kleur vanaf pagina 482.

Catalogi - Werkkleding - Pers

U kunt de catalogus bij uw lokale MASCOT-distributeur aanvragen, maar u kunt deze ook direct bekijken. MASCOT heeft een online versie van de catalogus gecreëerd, zodat u gemakkelijk kunt bladeren, u kunt laten inspireren of gericht kunt zoeken naar een product of productgroep. Het is ook mogelijk om een eigen catalogus te maken. Selecteer de pagina's met uw favoriete producten en creëer zo een PDF om uw eigen MASCOT-catalogus te maken.