MASCOT® ADVANCED is genomineerd

voor de VSK Award
VSK 2018 - Pers
Maandag 18 December 2017

Met trots delen wij mee dat MASCOT® ADVANCED is genomineerd voor de VSK Award in de categorie Installateurszaken.

De jury zegt: ”Het is de werkkleding van de toekomst: extreem stevig en sterk, maar ook comfortabel, flexibel en met een professionele uitstraling. Volgens de jury een innovatieve ontwikkeling waar monteurs blij van zouden moeten worden, en die prima past in de trend van goed werkgeverschap: niet alleen een hogere productiviteit maar ook: gezonder werken, en meer werkplezier. De branche zit immers om vaklui te springen.”

Bezoek MASCOT in februari ’18 op de VSK, dé vakbeurs voor de installatiebranche.

Stofkwaliteit 311

De eigenschappen van de stof zijn belangrijk voor de bewegingsvrijheid, het comfort en de slijtvastheid. Daarom heeft MASCOT maandenlang gewerkt aan de ontwikkeling en verfijning van het materiaal dat de dragende kracht is van MASCOT® ADVANCED.

STRETCH - VSK - Pers