MASCOT® WORKWEAR wint met de MASCOT® ADVANCED

de VSK-AWARD 2018
MASCOT® ADVANCED wint in de categorie: Installateurszaken
Een categorie voor gereedschappen, materialen en andere toebehoren, die het werk van monteurs verlichten en/of verbeteren. De combinatie van optimale functionaliteit, comfort en de moderne uitstraling van MASCOT® ADVANCED waren doorslaggevend.
Dinsdag 6 Februari 2018
MASCOT® ADVANCED werd dinsdagavond uitgeroepen tot winnaar van de VSK-AWARD 2018 in de categorie ”Installateurszaken”. De categorie voor gereedschappen, materialen en andere toebehoren welke het werk van monteurs verlichten, verbeteren en/of veranderen.
De combinatie van optimale functionaliteit, comfort en de moderne uitstraling waren doorslaggevend.

Citaat
»In de categorie Installateurszaken won de werkkleding van MASCOT. Het belang van goede werkkleding is volgens juryvoorzitter Dennis van der Geest een onderschat fenomeen. MASCOT heeft met de Advanced-collectie werkkleding beschikbaar die waterafstotend, slijtvast maar bovenal comfortabel en stijlvol is. “Hier word je als monteur blij van”, aldus de jury. “Zeker in een markt waarin het niet enkel meer draait om productiviteit, maar ook om gezondheid en werkplezier.” De kleding is gemaakt van een nieuw materiaal dat 4-way stretch heeft. Hierdoor zit het prettiger dan conventionele werkkleding.«

MASCOT® ADVANCED wint in de categorie: Installateurszaken
Een categorie voor gereedschappen, materialen en andere toebehoren, die het werk van monteurs verlichten en/of verbeteren. De combinatie van optimale functionaliteit, comfort en de moderne uitstraling van MASCOT® ADVANCED waren doorslaggevend. - Werkbroeken - MASCOT® ADVANCED

De jury zegt: ”Het is de werkkleding van de toekomst: extreem stevig en sterk, maar ook comfortabel, flexibel en met een professionele uitstraling. Volgens de jury een innovatieve ontwikkeling waar monteurs blij van zouden moeten worden, en die prima past in de trend van goed werkgeverschap: niet alleen een hogere productiviteit maar ook: gezonder werken, en meer werkplezier. De branche zit immers om vaklui te springen.”

Stofkwaliteit 311

De eigenschappen van de stof zijn belangrijk voor de bewegingsvrijheid, het comfort en de slijtvastheid. Daarom heeft MASCOT maandenlang gewerkt aan de ontwikkeling en verfijning van het materiaal dat de dragende kracht is van MASCOT® ADVANCED. De nieuwe stofkwaliteit 311 van MASCOT is elastisch in alle richtingen en is zowel licht als slijtvast.