MASCOT Laos is

een kwaliteitsinvesteerder
Goede, zekere en veilige werkomstandigheden bij de productie & F09E9B00-812D-4EC8-8668-FF8326F97B85 2018 - Thomas Bo Pedersen, H.E. Leo Faber - Pers
Woensdag 6 Juni 2018
»MASCOT Laos is echt een goed voorbeeld van een kwaliteitsinvestering in de echte wereld. Een bezoek aan MASCOT Laos laat veel meer zien dan mooie brochures. Jullie krijgen het echt voor elkaar!« Dat was de reactie toen tien Europese ambassadeurs en vooraanstaande diplomaten vandaag een bezoek brachten aan MASCOT Laos. Ze werden aangevoerd door de EU-ambassadeur van Laos, H.E. Leo Faber.

Meer dan twee uur lang stelden de diplomaten vragen aan Thomas Bo Pedersen, de directeur van MASCOT Laos. Vragen over het investeringsklimaat, de werkomstandigheden, het ondernemingsklimaat en hoe de wetten en regels werken vanuit zakelijk oogpunt. "Ik heb geprobeerd om investeerders in mijn land te overtuigen om in Laos te investeren, maar ik denk dat MASCOT een veel duidelijker bewijs is dat je in Laos kunt slagen," zei een van de aanwezige ambassadeurs. Naast de EU-commissie waren Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Spanje, Luxemburg, België, Zweden en Nederland in de delegatie vertegenwoordigd.

MASCOT Laos heeft in Laos bekendheid gekregen vanwege de hoge internationale standaarden met goede werkomstandigheden inclusief goede lonen, een gratis kantine en medische hulp voor de medewerkers. MASCOT Laos heeft rond de 750 werknemers die kwaliteitsproducten maken die over de hele wereld geëxporteerd worden.

Goede, zekere en veilige werkomstandigheden bij de productie & F09E9B00-812D-4EC8-8668-FF8326F97B85 - Thomas Bo Pedersen - Pers 2018

Pers 2018 - Goede, zekere en veilige werkomstandigheden bij de productie - F09E9B00-812D-4EC8-8668-FF8326F97B85 - Thomas Bo Pedersen