T-shirts en polo's die lang meegaan

2020-MASCOT® ACCELERATE_models_Mannen-Vrouwen_T-shirt, met korte mouwen-T-shirt, met lange mouwen-Poloshirt
Maandag 21 September 2020
Welk seizoen het ook is, u kunt niet zonder T-shirts. En nu kunt u T-shirts en polo's krijgen die zeer lang zacht, elastisch en mooi blijven. Ze zijn niet alleen goed bestand tegen de dagelijkse slijtage en uitdagingen, maar ook tegen industrieel wassen en drogen.

MASCOT® ACCELERATE, de nieuwste collectie van MASCOT, heeft tweekleurige polo's, T-shirts en T-shirts met lange mouw die goed bestand zijn tegen industrieel wassen. De producten zijn gemaakt van 60% katoen/40% polyester, waardoor ze het goede comfort van katoen combineren met de hoge slijtvastheid van polyester. Er zijn producten met een pasvorm voor vrouwen en voor mannen.

ProWash® - gemaakt voor keer op keer wassen en dragen

De producten zijn voorzien van het ProWash®-merk, wat betekent dat ze getest zijn voor industrieel wassen op maximaal 75 graden en het daaropvolgende industrieel drogen. Dit type bovenstukken is door MASCOT gecategoriseerd als Premium Performance.

Premium Performance zijn producten met een extra lange levensduur. Ze zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit die geschikt zijn voor industrieel wassen. Het katoengehalte is gekamd katoen dat vochtabsorberend is en zeer aangenaam om op de huid te dragen. Bovendien hebben ze extra voering over de naden in de nek, zodat deze niet irriteren. Het ontwerp laat veel ruimte over voor het aanbrengen van een bedrijfslogo, zodat uw medewerkers het bedrijfsprofiel op de beste manier tonen.

De polo's en T-shirts zijn verkrijgbaar in vijf verschillende kleurencombinaties: donker marineblauw/azuurblauw, donker antraciet/zwart, signaalrood/zwart, grasgroen/groen en azuurblauw/donker marineblauw.

Een complete oplossing

Het zijn niet alleen de T-shirts en polo's van MASCOT® ACCELERATE die gemaakt zijn voor professioneel gebruik met herhaalde blootstelling aan slijtage, vuil en vocht. Een volledig assortiment broeken, shorts, jassen en truien dat vele mogelijkheden biedt om kleding samen te stellen voor allerlei soorten werkzaamheden. De broeken zijn gemaakt van een van de meest geavanceerde elastische stofkwaliteiten die ook industrieel gewassen kan worden.

U vindt de producten bij uw dichtstbijzijnde verkooppunt of lees er hier meer over:

ProWash® - EN ISO 15797