MASCOT® WORKWEAR

MASCOTwebshop

Als dealer van MASCOT werkkleding en veiligheidsschoenen heeft u de mogelijkheid om uw eigen MASCOTwebshop te openen. Bied al uw bestaande klanten de mogelijkheid om online te bestellen en ontvang zelf een deel van de omzet van nieuwe klanten.

MASCOTwebshop.nl en MASCOTwebshop.be is een innovatieve manier van online ondernemen met de verkoop van werkkleding en veiligheidsschoenen. Bij deze unieke samenwerking tussen MASCOT en de MASCOT dealer opent u uw eigen webshop. Hier kunt u werkkleding en veiligheidsschoenen verkopen aan particulieren en bedrijven. Wanneer een klant is ingelogd, ontvangt u uw reguliere percentage van de omzet. Als een klant die niet is ingelogd een bestelling plaatst, ontvangt u nog steeds een deel van de omzet.

In deze slide kunt u een aantal afbeeldingen zien, zodat u een idee krijgt van hoe uw persoonlijke MASCOTwebshop eruit kan zien:

Momenteel loopt dit concept in Duitsland, Engeland, Nederland, Oostenrijk en Denemarken, maar het concept wordt geleidelijk uitgebreid naar meer landen. Doordat de online verkoop van werkkleding en veiligheidsschoenen toeneemt, biedt MASCOT u met de MASCOTwebshop de mogelijkheid om van alle voordelen te profiteren.
Als u graag meer zou willen horen over de mogelijkheden van uw eigen MASCOTwebshop met het gehele MASCOT assortiment werkkleding, veiligheidsschoenen, veiligheidskleding en accessoires, neem dan contact met ons op.

Offline promotie

Wij moedigen eigen initiatief om de verkoop in de MASCOTwebshop te vergroten altijd aan. U kunt aan de zijlijn blijven staan terwijl de werkkleding wordt verkocht, maar het grootste succes wordt heel zeker behaald als u zelf actief de MASCOTwebshop promoot. Dit kunt u doen via uw eigen website of webshop, maar wij kunnen u ook helpen met offline marketing zoals bijvoorbeeld flyers.
De verkoop van werkkleding en veiligheidsschoenen via MASCOTwebshop gaat goed, maar wij staan altijd open voor suggesties.

Neem contact met ons op, wordt deel van het team dat de beste werkkleding en veiligheidsschoenen verkoopt.

 

 www.mascotwebshop.nl
 www.mascotwebshop.be/nl
 Door middel van bovenstaande links kunt  u de MASCOTwebshop bezoeken. Als u  een dealer kiest, kunt u in 1 oogopslag  zien welke mogelijkheden er zijn en hoe u  zelf de inhoud kunt bepalen om deze zo  aantrekkelijk mogelijk te maken voor uw  klanten.

 
Mascot International B.V. · Rijksweg 79 · NL - 1411 GE Naarden · Tel. +31 (0)35 7023535 · Fax +45 8724 4741 · NL 8125.97.515.B01

Mascot International B.V.
Rijksweg 79
NL - 1411 GE Naarden

Tel. +31 (0)35702 3535
Fax +45 8724 4741
NL 8125.97.515.B01