MASCOT® WORKWEAR

Achter de schermen

Profvoetballers trekken werkkleding aan terwijl het team van fotografen van MASCOT op maandagochtend het stadion binnenkomt. Kijk mee vanachter de camera.

4 profvoetballers van Silkeborg IF komen enthousiast aan op de fotoshoot. We hebben foto’s van keeper Thomas Nørgaard’s redding van de lat, een flying kick van Ari Mohr Jóhnson, een sliding tackle van Jeppe Illum en een uitbarsting van enthousiasme van Frank Hansen die een doelpunt viert. Allen gekleed in werkkleding en veiligheidsschoenen van MASCOT. Met deze 4 situaties worden enkele van de belangrijkste eigenschappen van MASCOTs werkkleding getoond: duurzaamheid, bewegingsvrijheid en comfort tijdens alle weersomstandigheden.

De foto’s zijn uitvoerig bewerkt, er zijn nieuwe achtergronden toegevoegd enz. om de juiste sfeer (dynamisch en dramatisch) weer te kunnen geven. De dynamiek en het verhaal o.a. worden gecreëerd door de rode strepen op de foto’s. Ook zonder tekst bij de foto’s moet men kunnen zien waar het om gaat.


De spelers gingen volledig op in de fotoshoot. Toen Frank Hansen een sliding moest maken en zijn enthousiasme moest tonen, riep hij zo hard dat de rest van zijn team dat aan de andere kant van het veld aan het trainen was, stopte en verbaasd naar Frank keek. Natuurlijk kun je op de foto niet zien hoe hard hij roept, maar je ziet de gezwollen ader in zijn nek. Dit is zo authentiek, meer dan we hadden gehoopt.


Thomas Nørgaard strekte zich volledig uit onder de lat, toen hem gevraagd werd de bewegingsvrijheid van MASCOTs werkkleding te tonen. Medewerkers van MASCOT waren bezorgd dat hij zich zou bezeren toen hij keer op keer op het gras landde. Toen ze voorstelden om er een matras neer te leggen, begon Thomas Nørgaard te lachen en schudde zijn hoofd.


Ari Mohr Jóhnson sprong hoger dan de fotograaf had durven hopen, toen hij de techniek van een bijna horizontale trap demonstreerde.

Bekijk het resultaat hier:

 

Achter de schermen 
Mascot International B.V. · Rijksweg 79 · NL - 1411 GE Naarden · Tel. +31 (0)35 7023535 · Fax +45 8724 4741 · NL 8125.97.515.B01

Mascot International B.V.
Rijksweg 79
NL - 1411 GE Naarden

Tel. +31 (0)35702 3535
Fax +45 8724 4741
NL 8125.97.515.B01