MASCOT® WORKWEAR

Kleurrijke zomer

28. mei 2013
MASCOTs nieuwe collectie werkkleding biedt volop mogelijkheden voor een kleurrijke zomer. Met 8 tweekleurige kleurencombinaties in een doordacht ontwerp kan elk beroep een nieuwe zomerse outfit kiezen.

De nieuwe collectie heet MASCOT® UNIQUE en is dit voorjaar gelanceerd door MASCOT. Nu komt er een nieuwe kleur bij, groen zodat er er nog meer combinatiemogelijkheden zijn.

Shorts met een uitstekende pasvorm
In de zomer zijn shorts belangrijk. De shorts hebben, net als de broeken in deze collectie, een optimale pasvorm door een inzet aan de binnenzijde van de broekspijpen. Dit zorgt voor verhoogde bewegingsvrijheid en voorkomt irriatie door naden.De shorts hebben ook diverse nieuwe handige details, zoals een ruime dijbeenzak met mogelijkheid tot individuele indeling en goed toegankelijke insteekzakken met een verborgen zakje voor de mobiele telefoon. Alle shorts zijn gemaakt van lichtgewicht twill.

Verkoelende broeken bij zomerse hitte
Ondanks de zomerse hitte kan het voor komen dat u toch een lange broek moet dragen – met name als u dagelijks op uw knieën werkt en kniebeschermers gebruikt. De MASCOT® UNIQUE collectie bevat meerdere producten met Tencel®, een natuurlijk vezel gemaakt van eucalyptusbomen. Behalve dat de stof super zacht en vochttransporterend is, is deze ook temperatuurregulerend. Tencel® absorbeert 50% meer vocht dan katoen en is daardoor extra comfortabel. Met andere woorden; uiterst geschikt voor zomers weer doordat Tencel® er voor zorgt dat de broeken verkoelend en zweettransporterend zijn. Tegelijkertijd hebben de producten alle goede eigenschappen van polyester - slijtvast, vormvast en duurzaam, ook na vele keren wassen. De mix van Tencel® en polyester combineert de beste eigenschappen van beide materialen. MASCOT heeft meegeholpen met de ontwikkeling van deze speciale stof.

Alle producten zijn nu verkrijgbaar bij uw plaatselijke dealer.

 

 

Aanverwante links

 
Mascot International B.V. · Rijksweg 79 · NL - 1411 GE Naarden · Tel. +31 (0)35 7023535 · Fax +45 8724 4741 · NL 8125.97.515.B01

Mascot International B.V.
Rijksweg 79
NL - 1411 GE Naarden

Tel. +31 (0)35702 3535
Fax +45 8724 4741
NL 8125.97.515.B01