MASCOT® WORKWEAR

Knielend werk zonder ongemak

23. maart 2015
Als u regelmatig knielend werkt, dan is extra bescherming voor de knieën van essentieel belang. MASCOT biedt u deze bescherming op verschillende manieren. Met tal van functies op de werkbroek in combinatie met gecertificeerde kniebeschermers heeft u een totaalpakket dat ervoor zorgt dat u veilig en bovendien comfortabel kunt werken.

De MASCOT® Waterloo kniebeschermers van Evazote® schuim zijn ergonomisch en kunnen probleemloos worden gebruikt in alle MASCOT broeken met kniezakken. Door de breedte van de kniebeschermers bieden ze voldoende plaats, en de lengte kan worden ingekort (gemakkelijk af te knippen) wanneer de kniebeschermers worden gebruikt in modellen met compacte kniezakken.

Maar om de kniebeschermers optimaal te benutten moet de werkbroek de juiste pasvorm hebben. Kniebeschermers moeten geen belemmering zijn tijdens de dagelijkse werkzaamheden en ze moeten altijd op de juiste plaats zitten. Daarom is het van groot belang dat de broek de juiste lengte (en taillemaat) heeft. Bij MASCOT kunt u kiezen uit verschillende beenlengtes zodat de kniebeschermers altijd op de juiste plaats zitten en daar uw knieën optimaal beschermen. Dat is niet het geval als u een te lange broek laat innemen. Maak gebruik van het maatschema van MASCOT om de juiste maat te bepalen.

Als u veel knielend werk verricht, is een broek met ergonomische pasvorm van groot belang. Kies voor een broek met een ergonomisch gevormde tailleband en broekspijpen. Zo bent u ervan verzekerd dat de broek voldoende bewegingsvrijheid en steun biedt. Door het speciale ontwerp heeft u geen last heeft van irriterende plooien en vouwen in uw knieholtes, wat een belemmering zou kunnen zijn tijdens het werk. Bij de meeste MASCOT broeken zitten de opening en de klep met klittenband aan de bovenzijde, zodat er geen vuil inkomt.

Deze broek (onder andere) heeft bovenstaande details, dat wil zeggen:

• Drie verschillende beenlengtes met uniek geplaatste kniezakken
• Ergonomische tailleband en ergonomisch gevormde broekspijpen

• Kniezakken met opening en klep aan de bovenzijde, afsluitbaar met klittenband

MASCOT® Lerida 
MASCOT® Ronda – met spijkerzakken 
MASCOT® Erlangen
MASCOT® Bremen –  met spijkerzakken
MASCOT® Laronde 
MASCOT® Atlanta – met spijkerzakken

Kniebeschermers met EN 14404: MASCOT® Waterloo

Deze producten vindt u in de MASCOT webshop www.mascot-webshop.nl en bij uw MASCOT dealer.
De dichtstbijzijnde dealer vindt u hier: http://www.mascot.dk/nl/Over-MASCOT/DistributorLocatorForm

 

Aanverwante links

 
Mascot International B.V. · Rijksweg 79 · NL - 1411 GE Naarden · Tel. +31 (0)35 7023535 · Fax +45 8724 4741 · NL 8125.97.515.B01

Mascot International B.V.
Rijksweg 79
NL - 1411 GE Naarden

Tel. +31 (0)35702 3535
Fax +45 8724 4741
NL 8125.97.515.B01