MASCOT® WORKWEAR

MASCOT® ADVANCED is genomineerd voor de VSK Award

18-12-2017
Met trots delen wij mee dat MASCOT® ADVANCED is genomineerd voor de VSK Award in de categorie Installateurszaken.
Meer lezen

MASCOT wordt opnieuw getest tijdens een van 's werelds meest extreme races

12-12-2017
Op 6 januari 2018 begint Dakar Rally voor de 40e keer en MASCOT is wederom trotse sponsor van het team van Tim en Tom Coronel. We kijken er naar uit om te ervaren hoe de werkkleding en veiligheidsschoenen van MASCOT onder extreme omstandigheden worden getest.
Meer lezen

MASCOT officiële kledingsponsor van Audi in Formula E

6-12-2017
Als de Formula E zijn vierde seizoen ingaat, voegt het Deense bedrijf MASCOT zich bij Audi Motorsport in de pit. MASCOT wordt de officiële sponsor van het Audi fabrieksteam in de FIA Formula E Championship, ’s werelds eerste internationale stratencircuit kampioenschap voor volledig elektrische racewagens.
Meer lezen

Nieuwe record brekende hoofdcatalogus van MASCOT

31-10-2017
MASCOT heeft zojuist de nieuwe hoofdcatalogus gelanceerd. De catalogus bevat een rijke keuze aan nieuwe producten, waaronder de gloednieuwe 2017-collectie MASCOT® ADVANCED, waarin vele variaties T-shirts, truien en jacks zijn gelanceerd deze herfst. MASCOT® ADVANCED is werkkleding voor de vakman – broeken, truien en jacks in nieuwe kleuren, met nieuwe functies en van gloednieuwe materialen met 100% stretch. Vind ook het gloednieuwe assortiment lichtgewicht en flexibele veiligheidsschoenen in het MASCOT® FOOTWEAR FLEX-assortiment.
Meer lezen

MASCOT bekroond als productleider onder de werkkledingfabrikanten

24-10-2017
Als resultaat van een uitgebreide analyse van de Europese markt voor werkkleding, is de Deense fabrikant MASCOT bekroond met de European Product Leadership Award 2017.
Meer lezen

MASCOT lanceert nieuwe collectie lichte en flexibele schoenen

19-10-2017
Een nieuwe generatie veiligheidsschoenen van MASCOT is nu landelijk verkrijgbaar. Dankzij de lichte materialen horen de schoenen met hun totale gewicht bij de lichtste op de markt. Tegelijkertijd is de buigzaamheid bij de voorvoet een klasse apart. Neem afscheid van die zware, stugge werkschoenen waarmee u last van uw voeten en rug krijgt.
Meer lezen

Kleed u in lagen en kom comfortabel de winter door

16-10-2017
Wanneer de temperatuur daalt en het tijd is om u voor te bereiden op de winter, kunt u natuurlijk de dikste jas kopen die u kunt vinden om warm te blijven. Maar u kunt ook kiezen voor een aantal dunne, functionele lagen. Op deze manier bent u goed voorbereid op zowel mild, hard en nat winterweer.
Meer lezen

MASCOT® SAFE SUPREME biedt tal van combinaties met de hoogste veiligheid

12-10-2017
MASCOT heeft een van de grootste assortimenten gecertificeerde veiligheidskleding in de branche.
Net als de werkkleding, is de veiligheidskleding verdeeld over verschillende collecties. MASCOT® SAFE SUPREME is dé collectie als u zoekt naar tweekleurige veiligheidskleding met de meest innovatieve functies en materialen.
Meer lezen

MASCOT op de A+A beurs 2017

11-10-2017
Wederom is MASCOT dit maal vertegenwoordigd op de meest toonaangevende beurs voor veiligheidskleding en schoenen ter wereld.
Meer lezen

Mascot workwear nieuwe hoofdsponsor roda jc kerkrade

23-6-2017
Roda JC Kerkrade heeft met MASCOT® WORKWEAR een overeenkomst gesloten als hoofdsponsor. Onder die naam neemt het bedrijf de komende twee seizoenen onder meer de prominente plaats in op het shirt van Roda JC.
Meer lezen

Lichte werkbroeken met 100% stretch

15-6-2017
MASCOT revolutioneert zijn werkkleding met de introductie van drie broeken en een driekwart broek met 4 way stretch. Maar dat is niet alles. De broeken hebben ook een hoge slijtvastheid, innovatief knieontwerp en unieke bewegingsvrijheid.
Meer lezen

MASCOT® ADVANCED

15-5-2017
Nieuwe collectie met stretch, extreem sterk en comfortabel. MASCOT® ADVANCED dient met eerbied alle hardwerkende, gepassioneerde mensen die het allerbeste eisen van hun kleding.
Meer lezen

MASCOT krijgt prijs voor hoge sociale normen in Vietnam

5-5-2017
MASCOT Vietnam heeft vandaag van het ministerie van Arbeid, Invaliden en Sociale Zaken van Vietnam een prijs gekregen voor de hoge arbeidsnormen en milieucontrole. Goede werkomstandigheden zijn belangrijk voor MASCOT, dat zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid als internationaal bedrijf zeer serieus neemt.
Meer lezen

Een persoonlijke stijl, ook op het werk

27-3-2017
Dit voorjaar presenteert MASCOT een aantal nieuwe producten in de MASCOT® FREESTYLE collectie, waaronder sweatshirts, overhemden en T-shirts. De MASCOT® FREESTYLE collectie richt zich op professionals die zich niet alleen privé willen onderscheiden, maar ook op het werk. Combineer de nieuwe producten met je traditionele werkkleding en creëer zo je persoonlijke stijl!
Meer lezen

MASCOT test werkkleding in een van de meest afgelegen streken ter wereld

10-2-2017
MASCOT is te vinden in een van de meest afgelegen en geïsoleerde streken ter wereld. MASCOT steunt de Frans-Chileense expeditie Ultima Patagonia van de organisatie Centre Terre naar Patagonië in Zuid-Chili. Het doel van de expeditie is onderzoek naar de mooie en ongerepte natuur, die nergens anders ter wereld te vinden is. MASCOT heeft het team werkkleding geleverd, zodat de leden beschermd zijn tegen de extreme omstandigheden waaraan ze tijdens het twee maanden durende onderzoek zullen worden blootgesteld.
Meer lezen

Werkkleding voor wisselvallige winterdagen

23-1-2017
De wintermaanden vergen extra veel van uw werkkleding, zodat u ook dan warm en droog kunt blijven werken. Bovendien moet uw werkkleding op veel bouwplaatsen verplicht zichtbaar zijn gecertificeerd volgens EN ISO 20471. Met twee nieuw ontwikkelde series van MASCOT hebt u het allemaal.
Meer lezen

Passie voor werkkleding en motorsport

18-1-2017
Er is onder andere doorzettingsvermogen, moed, richtingsvormogen en ervaring nodig om de Dakar Rally te voltooien.
Meer lezen
 

 
Mascot International B.V. · Rijksweg 79 · NL - 1411 GE Naarden · Tel. +31 (0)35 7023535 · Fax +45 8724 4741 · NL 8125.97.515.B01

Mascot International B.V.
Rijksweg 79
NL - 1411 GE Naarden

Tel. +31 (0)35702 3535
Fax +45 8724 4741
NL 8125.97.515.B01