MASCOT® WORKWEAR

Lichte veiligheidsschoenen die net zo schokabsorberend zijn als sportschoenen

11-9-2018
Onze nieuwe veiligheidsschoenen en -laarzen hebben een laag gewicht, zolen van zeer schokabsorberend materiaal en extra flexibele eigenschappen bij de voorvoet. En dat merkt u! Ze zijn licht en bieden uw voeten aangenaam comfort. Ook op lange werkdagen.
Meer lezen

Nieuwe fluorescerende jacks voor vrouwen

29-8-2018
Het grootste assortiment veiligheidskleding in deze branche wordt nog uitgebreider. MASCOT lanceert nu een hi-vis softshelljack en een winterjack voor vrouwen. De jacks hebben een strakkere pasvorm speciaal afgestemd op vrouwen.
Meer lezen

Waterdicht stretch-jack met unieke slijtvastheid

19-8-2018
Stretch-stof is een vrij nieuwe ontwikkeling op het gebied van werkkleding; gebruikers zijn zeer enthousiast over de elastische werkkleding die op geheel nieuwe wijze zorgt voor veel bewegingsvrijheid. MASCOT heeft de stretch-trend nu verder ontwikkeld met dit volledig waterdichte jack met 100% stretch in vier richtingen (17001) dat perfecte bescherming biedt tegen winters weer.
Meer lezen

Beschermende veiligheidsschoenen maken verschil

5-7-2018
Werken in zware omstandigheden kan uw lichaam op de proef stellen. Om uzelf op optimaal te beschermen tegen uitglijden, struikelen en vallen, is het van groot belang om veiligheidsschoenen te kiezen met beschermende eigenschappen. Met zorgvuldig geselecteerde veiligheidsschoenen kunt u zich volledig op uw werk richten zonder dat u daarbij uw voeten blesseert.
Meer lezen

MASCOT wint 'PBM-innovatie van het jaar 2018' met MASCOT® ADVANCED

21-6-2018
MASCOT wint zijn tweede prijs voor de werkkledinglijn MASCOT® ADVANCED. Bij de Professional Clothing Awards neemt MASCOT de prijs voor 'PBM-innovatie van het jaar 2018' in ontvangst. Dit is een prestigieuze prijs waarmee de uitstekende kwaliteiten van deze werkkledinglijn worden erkend.
Meer lezen

MASCOT Laos is een kwaliteitsinvesteerder

6-6-2018
»MASCOT Laos is echt een goed voorbeeld van een kwaliteitsinvestering in de echte wereld. Een bezoek aan MASCOT Laos laat veel meer zien dan mooie brochures. Jullie krijgen het echt voor elkaar!« Dat was de reactie toen tien Europese ambassadeurs en vooraanstaande diplomaten vandaag een bezoek brachten aan MASCOT Laos. Ze werden aangevoerd door de EU-ambassadeur van Laos, H.E. Leo Faber.
Meer lezen

Erepenning voor maatschappelijk verantwoorde productie in Vietnam

17-5-2018
Gisteren ontving Thomas Bo Pedersen, directeur van MASCOT Vietnam, een erepenning in Vietnam.
Meer lezen

Slijtvaste driekwartbroeken en korte broeken van stretchmateriaal

8-5-2018
Op zomerse werkdagen wanneer men actief bezig is , is lichte werkkleding met onbeperkte bewegingsvrijheid een must. MASCOT adviseert vakmensen die die hun zakken altijd vol gereedschap hebben, voor de zomer de driekwartbroek 17049 en de korte broek 17149 uit de collectie MASCOT® ADVANCED.
Meer lezen

Een broek die je niet meer wilt uittrekken

2-5-2018
Stel u een werkbroek voor die zo lekker zit dat u hem niet meer wilt uittrekken. De broeken van MASCOT® ADVANCED zijn gemaakt met stretch in vier richtingen, wat het ultieme gevoel van bewegingsvrijheid geeft. De multifunctionele stretchstof combineert de stretcheigenschappen met een laag gewicht en een hoge slijtvastheid.
Meer lezen

Bekijk de laatste werkkledingtrends in het nieuwe lente-/zomernummer van MASCOT® WORKWEAR, het magazine voor vakmensen

1-5-2018
60 pagina's met inspirerende artikelen, productrecensies van vakmensen vanuit heel Europa en productadvies waarmee u de beste producten voor uw werk kunt vinden. Het magazine is te vinden bij geselecteerde verkooppunten, maar ook online, waar korte video's de artikelen tot leven wekken en u onze werkkleding nog beter kunt ervaren.
Meer lezen

Nieuwjaar bij MASCOT Laos

13-4-2018
Onze collega's bij MASCOT Laos vierden vandaag het Laotiaanse Nieuwjaar. Het jaar 2561 werd ingeluid met een geweldig feest in de open lucht. De honderden liters heilig water, onderdeel van de traditie, kwamen goed van pas, want het was 37 graden.
Meer lezen

Productie-uitbreiding voor MASCOT in Laos en Vietnam

29-3-2018
MASCOT begint nu met het opzetten van een verdubbeling van de productiecapaciteit van de vestigingen van het bedrijf in Azië. In eerste instantie in Laos en later dit jaar in Vietnam. In totaal worden het komende jaar 1800 nieuwe medewerkers gezocht.
Meer lezen

Welkom in onze volledig nieuw ingerichte showroom

23-3-2018
MASCOTs volledig vernieuwde showroom in Naarden is open voor het grote publiek. Deze maanden van hard werken zijn een geweldige team prestatie te noemen! In ruim 500 m² showroom tonen wij u het gehele MASCOT assortiment met meer dan 600 producten voor verschillende segmenten.
Meer lezen

Nieuwe jas combineert stretch en stevigheid in een lichtgewicht materiaal

12-3-2018
Het jack is gemaakt van een materiaal met stretch in vier richtingen. Het materiaal is onlangs ontwikkeld en is uiterst sterk met een zeer laag gewicht.
Meer lezen

MASCOT en Roda JC werken samen in maatschappelijk project

9-3-2018
MASCOT en voetbalclub Roda JC werken nauw samen vanuit hun gedeelde waarden, waaronder een blijvende focus op maatschappelijke initiatieven in de plaatselijke omgeving van de bedrijven. Deze samenwerking omvat ook Roda JC WerkT, een door Roda JC gestart sociaal project.
Meer lezen

MASCOT® WORKWEAR wint met de MASCOT® ADVANCED de VSK-AWARD 2018

6-2-2018
MASCOT® ADVANCED werd dinsdagavond uitgeroepen tot winnaar van de VSK-AWARD 2018 in de categorie ”Installateurszaken”. De categorie voor gereedschappen, materialen en andere toebehoren welke het werk van monteurs verlichten, verbeteren en/of veranderen.
De combinatie van optimale functionaliteit, comfort en de moderne uitstraling waren doorslaggevend.
Meer lezen

Lichtgewicht winterjas en shelljack met stretch van MASCOT

18-1-2018
MASCOT lanceert een winterjas en een shelljack van een licht materiaal met stretch in vier richtingen. Hiermee komt een einde aan het idee dat alleen dikke en zware winterjassen warm zijn. De jassen zijn tevens zeer duurzaam, ademend en wind- en waterdicht.
Meer lezen
 
 
Mascot International B.V. · Rijksweg 79 · NL - 1411 GE Naarden · Tel. +31 (0)35 7023535 · Fax +45 8724 4741 · NL 8125.97.515.B01

Mascot International B.V.
Rijksweg 79
NL - 1411 GE Naarden

Tel. +31 (0)35702 3535
Fax +45 8724 4741
NL 8125.97.515.B01