MASCOT® ACCELERATE

De collectie die matcht bij elke situatie

Icon - +70 productsIcon - men/women/childrenIcon - Mix & MatchIcon - 6 colours

Eén collectie voor veel branches

De algemene flexibiliteit van de selectie in MASCOT® ACCELERATE biedt functies, kleuren en mogelijkheden voor een groot aantal branches.

MASCOT® ACCELERATE omvat zo veel verschillende producten, producttypen en productfuncties dat mensen uit zowel de bouw, logistiek, productie, transport en industrie allemaal een oplossing kunnen vinden die perfect bij hen past.

Model - MASCOT ACCELERATE - 18103-316Model - MASCOT ACCELERATE - 18101-511Model - MASCOT ACCELERATE - 18005-511Model - MASCOT ACCELERATE 18569-442

De vele combinatiemogelijkheden binnen de hele collectie is de grootste kracht van MASCOT® ACCELERATE. De collectie is doordacht wat betreft mixen en matchen op alle niveaus.

Met meer dan 70 producten in de collectie kan het hele bedrijf worden aangekleed volgens alle behoeften. Er is een volledige collectie voor zowel vrouwen als mannen – voor vrouwen zelfs in twee verschillende pasvormen.

Bekijk alle MASCOT® ACCELERATE-producten

Mix & Match meer dan 70 producten

Populaire MASCOTkleuren en nieuwe trendkleuren

De kleuren van MASCOT® ACCELERATE zijn zorgvuldig geselecteerd, zodat ze passen bij de smaak van de doelgroep en de trends van nu. De collectie biedt niet alleen populaire MASCOT-kleuren, maar ook een aantal heel nieuwe kleuren: signaalrood, helder blauw en helder groen.

202099101033303180901009

MASCOT ACCELERATE_18045_18153_18078 - women - model - smiling

Groot onderzoek naar vrouwelijke pasvormen

Voorafgaand aan MASCOT® ACCELERATE heeft ook een uitgebreid onderzoek naar vrouwelijke pasvormen plaatsgevonden. Een groot aantal vrouwen in de branches werd opgemeten, en uit deze vele duizenden maten werden twee heel nieuwe pasvormen ontwikkeld die helemaal zijn aangepast aan het vrouwenlichaam van nu - heel uniek voor MASCOT. We hebben de twee damespasvormen Diamond en Pearl genoemd.

Werkkleding voor vrouwen

MASCOT ACCELERATE_18103-18579 - male- model

Mix producten die geschikt zijn voor industrieel wassen

Een groot deel van de producten van MASCOT® ACCELERATE is getest conform EN ISO 15797, de norm voor industrieel wassen. Ook als er rekening moet worden gehouden met industriële was- en droogprocessen is er dus volop keuze.

Geschikt voor industrieel wassen

MASCOT ACCELERATE_18903_18979_18903- children - model - smiling

Match met papa en mama

Voor jongens en meisjes van 3-14 jaar is er nu ook slijtvaste kleding waarin je lekker kunt bewegen. Een volledig kledingprogramma, van ondertot buitenkleding. Mix leuke setjes – en match ze eventueel met de werkkleding van papa of mama.

Kinderkleding

Getest bij gebruikers – werkkleding op het werk

MASCOT® ACCELERATE is samen met potentiële gebruikers ontwikkeld. Al heel vroeg in het ontwikkelingsproces is de werkkleding van MASCOT® ACCELERATE door gebruikers getest.

Als de eerste prototypes van producten beschikbaar zijn, wordt de kleding naar werkplekken in de branches gestuurd. In nauwe samenwerking met testpersonen wordt de kleding steeds opnieuw aangepast in alle details.

In deze fase ligt de nadruk vooral op de bewegingsvrijheid van de werkkleding en op functies zoals zakken. Pas als de producten helemaal voldoen aan de eisen van de doelgroep en de wensen van MASCOT, kunnen we de kleding naar de volgende stap in het ontwikkelingsproces sturen.

mascot accelerate - tested to work - kneeling on floor

Een ontwikkelingsproces met de hoogste eisen

MASCOT® ACCELERATE is ontwikkeld met de ambitie om te voldoen aan alle eisen van de branche.

De opdracht was een nieuwe werkkledingcollectie te maken die als op maat gesneden was voor veel verschillende doelgroepen en die geschikt zou zijn voor een groot aantal taken. Tegelijkertijd is er een unieke designlijn gecreëerd die bedrijven een gestroomlijnde, representatieve en hypermoderne visuele identiteit geeft.

De ontwikkeling van MASCOT® ACCELERATE begon enkele jaren geleden in het designteam. Geïnspireerd door trends op het gebied van mode en sportkleding, en door werkkledinggebruikers en de branche, ontwikkelde het designteam de terugkerende designlijnen van de collectie en de heel bijzondere kleuren en stofkwaliteiten.

Met dynamiek en beweging uit de motorsport

De designlijnen in de kleding zijn geïnspireerd op de lijnen die snelheid en dynamiek creëren bij de raceauto's van Audi Sport. De kleding heeft daardoor een sportieve, actieve en afkledende uitstraling.

Audi Sport DTM race cars - 2019 MASCOT ACCELERATE - Audi Sport - DTM race car - mechanics - MASCOT WORKWEAR

Officiële MASCOT® ACCELERATE-partners

Officiële MASCOT ACCELERATE-partner

Een select aantal dealers heeft deelgenomen aan een speciaal partnerprogramma van MASCOT. De medewerkers van deze dealers zijn uitgebreid getraind als MASCOT® ACCELERATE-specialisten en hebben hiervoor een certificaat behaald wat hen een officiële MASCOT® ACCELERATE-partner maakt.

Bij de officiële MASCOT® ACCELERATE-partners vindt u gecertificeerde MASCOT® ACCELERATE-specialisten en een speciaal samengesteld assortiment aan MASCOT® ACCELERATE artikelen op voorraad. De getrainde specialisten beschikken over uitgebreide kennis van de collectie en kunnen u volledig informeren over de mogelijkheden van MASCOT® ACCELERATE. Dit betekend voor u dat u gegarandeerd het best passende advies krijgt, afgestemd op uw individuele behoeften en wensen.


Wilt u meer weten over MASCOT® ACCELERATE, neem dan contact op met MASCOT of een van onze officiële partners!

Bekijk hier de MASCOT® ACCELERATE-partners bij u in de buurt:

Annio’s 
Laarstraat 8 B-2200 Herentals (Noorderwijk)

Belgian Building Materials BVBA
Europark 1069 bus 7 B-3530 Houthalen-Helchteren

FDS Promotions BVBA
Waterrijtstraat 32 B-3920 Lommel

Jochems Bedrijfskleding
Grensstraat 12 B-2310 Rijkevorsel

Landuyt Beroepskleding
Stationstraat 302 B-8890 Moorslede


 

Omnisafe BVBA
Zuiderring 34 B-3600 Genk

Partner Safety
Herentalsebaan 151 B-2150 Borsbeek

Prosafco
Hoge Barrierestraat 11 B-8800 Roeselare

Planet Europe
Kerkstraat 40 B-2430 Vorst-Laakdal

Rex Kledij
Steenweg 229b B-9810 Eke

 

SA Wear
Schepersveldlei 3  2180 Antwerpen, België

Vaneylen
Balendijk 181 B-3920 Lommel

VDB Bedrijfskleding
Klaprooslaan 12 B-3930 Hamont-Achel

Verhuisdoosje
Beernemstraat 35 B-8750 Wingene

W&S Belgium
Ooststatiestraat 246 B-2550 Kontich