Kennis

  Alle producten in ons assortiment zijn ontwikkeld vanuit de wens om u de beste, duurzaamste en veiligste werkkleding op de markt te leveren. Wij zijn een van de grootste producenten van werkkleding en veiligheidsschoenen in Europa. Wij staan altijd klaar om onze kennis met u te delen en u te helpen. We stellen alles in het werk om vaklui, aannemers, arbeiders en nog veel meer professionals te begeleiden, zodat ze de juiste werkkleding kiezen voor hun beroep.

  MASCOT heeft een breed assortiment werkkleding en veiligheidsschoenen voor verschillende sectoren en werkomstandigheden. Op deze pagina leest u alles over onze collecties, certificaten, textielmerken en materialen. Lees zeker ook hoe we onze producten testen voor, tijdens en na de productie.

  MASCOT® WORKWEAR

  Een collectie voor elke sector

  Zoekt u gecertificeerde veiligheidswerkkleding in fluorescerende kleuren? Hebt u veiligheidsschoenen nodig, die de hele dag lang comfortabel zitten? Of werkkleding die geschikt is voor industriële reiniging? Bij MASCOT hebben we een uitgebreide selectie werkkleding, veiligheidswerkkleding en veiligheidsschoenen, zodat u zeker de uitrusting vindt die bij u en uw beroep past. In het submenu leest u meer over de collecties.

  Kom meer te weten

  Certificeringen - logo

  Gecertificeerde veiligheid

  Wij zeggen wel dat onze werkkleding gemaakt is van de beste materialen en dat we ze intensief testen. Maar hoe kunt u er zeker van zijn dat de kleding bestand is tegen de omstandigheden waarin u werkt? Alle producten in het assortiment van MASCOT zijn gecertificeerd volgens verschillende internationale normen. In het submenu leest u wat het betekent dat werkkleding volgens de certificering bestand is tegen koude, regen, hitte, uv-stralen, chemicaliën of elektrische belasting. Lees verder en vind de werkkleding of veiligheidsschoenen die u nodig hebt.

  Kom meer te weten

  Technologieën mix - Werkkleding & Werkschoenen

  Beste textielmerken van de sector

  Het seizoen, de temperatuur, de werkintensiteit en het type taken: het zijn allemaal aspecten die bepalen van welk materiaal uw werkkleding het best gemaakt kan worden. Bij MASCOT ontwikkelen we innovatieve materialen die voldoen aan verschillende vereisten op het vlak van isolatie, gewicht, functionaliteit en bewegingsvrijheid. We werken samen met kwaliteitsbewuste textielmerken binnen de sector, zoals CORDURA®, Kevlar®, TENCEL® en Boa®. In het submenu leest u meer over de verschillende textielmerken.

  Kom meer te weten

  Fabrics - Controle van stoffen

  Het juiste materiaal voor elke omgeving

  Bij MASCOT gebruiken we verschillende materialen en soorten stof. Elke stof wordt zorgvuldig geselecteerd, zodat onze producten de juiste kenmerken hebben. Op onze stof 311 zijn we bijzonder trots. Deze stof is rekbaar in vier richtingen. Hij is enorm flexibel, licht en aangenaam om dragen. De stof 311 wordt onder andere gebruikt in onze collectie MASCOT® ADVANCED. In het submenu leest u meer over onze meest gebruikte materialen.

  Kom meer te weten

  TESTED TO WORK - logo

  Getest voor, tijdens en na de productie

  'Tested to work' maakt deel uit van de volledige productie en de gedragscode van MASCOT. Alle producten worden voor, tijdens en na de productie getest. Zowel de stofkwaliteit als de naden en het afgewerkte product worden getest in het laboratorium en op bouwplaatsen overal ter wereld, zodat we er zeker van zijn dat de producten voldoen aan onze en uw kwaliteitseisen. In het submenu leest u meer over ons testcentrum.