Gekleed voor de DTM-race

In een reeks exclusieve interviews deelt negenvoudig Le Mans-winnaar en voormalig DTM-coureur voor Audi Sport Tom Kristensen zijn kennis over de DTM-circuits, de RS5-racewagens van Audi Sport en de belangrijke voorbereidingen in de aanloop van een race.

Audi Sport RS5 DTM race car - MASCOT WOKRWEAR - Tom Kristensen - Mechanics - MASCOT headquarters

DTM Warming-up: De circuits voor 2019

De DTM start traditiegetrouw op Hockenheim. De DTM wordt in 5 verschillende landen gereden, maar vindt voornamelijk plaats in Duitsland. Hoor bijvoorbeeld op welk circuit de meeste kilometers worden gereden en welk circuit favoriet is bij de coureurs.

DTM Warming-up: De auto's voor 2019

Leder seizoen zijn de auto's nieuw – maar dit jaar is er ook een nieuw racereglement. Luister wat Tom Kristensen vertelt over de RS5-wagens die in de DTM-serie rijden en waarin die verschillen van een gewone A5-personenauto.

DTM Warming-up: Achter het stuur van de RS5 DTM-wagen

Tom Kristensen zit achter het stuur van een RS5 DTM-wagen en vertelt hoe een paar milliseconden beslissend kunnen zijn voor winst of verlies van een positie.

DTM Warming-up: Optimalisatie in een RS5 DTM-wagen

Kijk mee binnen in een van de Audi RS5 DTM-wagens en zie wat de coureurs in de auto kunnen aanpassen en optimaliseren.

DTM Warming-up: Voorbereidingen voor een DTM-race

Over de voorbereidingsfase voor de designers, technici, mecaniciens en coureurs van Audi Sport in de aanloop naar de race.

DTM Warming-up: Eisen aan coureurs in de DTM

Hoor welke eisen worden gesteld aan de DTM-coureurs – zowel mentaal als fysiek.