MASCOT Test Center

Als u werkkleding koopt bij MASCOT, krijgt u extra veel waar voor uw geld, want alle producten van MASCOT zijn in ons testcentrum getest volgens onze TESTED TO WORK-principes. Zo creëren we slijtvaste producten die lang meegaan, wat niet alleen goed is voor uw werk en uw portemonnee, maar ook voor het milieu, omdat er niet zo vaak nieuwe werkkleding hoeft te worden geproduceerd. Hieronder kunt u veel meer lezen over wat TESTED TO WORK betekent voor uw werkkleding.

KwaliteitscontroleExtreme omstandigheden

TESTED TO WORK is meer dan een motto; het is de belangrijkste bedrijfswaarde van MASCOT. Het beschrijft onze werkwijze en strategische aanpak. TESTED TO WORK is gebaseerd op twee belangrijke principes: ten eerste handelen we weloverwogen en correct, gebaseerd op bewezen kennis en ten tweede focussen wij op de relevantie en toepasbaarheid voor de doelgroep.

Deze bedrijfswaarde is in de praktijk bij alle onderdelen te zien. Ons doel is dat onze productie, dienstverlening en presentatie volledig TESTED TO WORK zijn. Wij hanteren een zeer strikt controlebeleid als het gaat om de kwaliteit van grondstoffen en verf-, naai- en verzendprocessen. Leveranciers en naaiateliers worden continu gecontroleerd en wij stellen zeer hoge eisen aan onze zakenpartners. Wij testen al onze stoffen in ons laboratorium zodat wij er zeker van kunnen zijn dat deze bestand zijn tegen de beproevingen waaraan deze op een normale werkdag worden blootgesteld. Ten slotte testen eindgebruikers onze werkkleding in de dagelijkse praktijk voordat wij deze daadwerkelijk in productie nemen.