uv-bescherming

Producten (0)

Als u veel uren per dag buiten werkt bij zonnig weer of op momenten waarop de uv-index hoog is, stelt dat speciale eisen aan uw werkkleding. MASCOT heeft een ruime selectie werkkleding met uv-bescherming, speciaal ontwikkeld om u te beschermen tegen de uv-stralen van de zon.

Bescherm uzelf tegen zonnestraling

Bij MASCOT vindt u werkkleding met uv-bescherming , die is gecertificeerd conform UV Standaard 801. De certificering garandeert u optimale bescherming tegen de zonnestralen. Als u kiest voor werkkleding met uv-bescherming met deze certificering, weet u zeker dat de zon niet door uw werkkleding dringt en uw huid beschadigt.

Veel verschillende varianten

In het MASCOT-assortiment vindt u verschillende productvarianten met uv-bescherming. U vindt alles van werkbroeken, Amerikaanse overalls, werkjassen en truien tot T-shirts, shorts en driekwartbroeken. De werkkleding met uv-bescherming heeft dezelfde hoge slijtvastheid en functionaliteit als die u kent van de overige werkkleding van MASCOT. U vindt onder andere een scala aan praktische zakken en functies, zoals spijkerzakken, kniezakken of voorzakken.

Zichtbaar en veilig in de zomer

MASCOT heeft ook werkkleding waarmee u zichtbaar en veilig blijft, terwijl u tegelijkertijd beschermd bent tegen de zonnestraling. Werkt u bijvoorbeeld in de nabijheid van machines of verkeer, waarbij zichtbaarheid van groot belang is voor uw veiligheid, dan kunt u heel goed kiezen voor de werkkleding met UV-bescherming van MASCOT van fluorescerende materialen met reflectoren.