Weg- en waterbouw en industrie

Als u werkt in de bouw en installatie is hoge zichtbaarheid allesbepalend. MASCOT heeft een groot assortiment werkkleding die gericht is op werknemers in de bouw en installatie, en op aannemers en andere branches die te maken hebben met bouw en installatie.

BouwWegwerkerMetselaar

Wanneer u op grote bouwplaatsen werkt, wegwerkzaamheden uitvoert of langs het spoor werkt, dan zijn hoge zichtbaarheid en maximale veiligheid van bijzonder groot belang. Bij MASCOT vindt u een grote selectie werkkleding met hoge zichtbaarheid, zodat u zich veilig kunt voelen wanneer u aan het werk bent. De veiligheidskleding is goedgekeurd conform EN ISO 20471.

MASCOT biedt drie verschillende fluorescerende standaardkleuren: hi-vis geel (kleurnummer 17), hi-vis oranje (kleurnummer 14) en hi-vis rood (kleurnummer 222). Zo kunt u de kleur kiezen die past bij uw werkgebied of uw branche binnen de bouw en installatie. De meeste producten zijn verkrijgbaar met donkere contrastkleuren zoals donker marineblauw, donker antraciet of mosgroen, die op plekken zitten die vaak worden blootgesteld aan vuil en slijtage. Bovendien is een groot deel van de veiligheidsproducten van MASCOT afgewerkt met een vuilafstotende oppervlaktebehandeling. Die zorgt ervoor dat de oplichtende delen van uw werkkleding niet zo vies worden, wat uw zichtbaarheid op de lange termijn ten goede komt.

Mannen & Vrouw - MASCOT® ACCELERATE SAFE Werkkleding - Hi-vis geel

Drie verschillende veiligheidsklassen

De eisen voor zichtbaarheid verschillen afhankelijk van de branche en de werkomgeving. U vindt daarom producten in drie verschillende veiligheidsklassen, waarbij klasse 3 de beste bescherming biedt. Het is het oppervlak aan reflectoren en fluorescerend materiaal dat de klasse van het product bepaalt. Hoe groter het oppervlak, hoe hoger de klasse van het product. Het klassensysteem helpt u om de werkkleding te vinden die het beste past bij uw werk binnen de bouw en installatie.

Veiligheidsschoenen

De veiligheid van de schoenen is ook bijzonder belangrijk voor werknemers in de bouw en installatie. MASCOT heeft een groot aanbod veiligheidsschoenen met alle noodzakelijke veiligheidsdetails voor de werkomgeving van mensen in de bouw en installatie.