Bescherming tegen de zon met hi-vis T-shirts en polo´s van MASCOT

ManZichtbaarheid en veiligheid voor alle branchesHi-vis T-shirt
Donderdag 3 Juni 2021

Werkt u buiten terwijl de zon schijnt? En moet u goed zichtbaar zijn voor uw omgeving? Kies voor hi-vis T-shirts en polo's van MASCOT om beschermd te blijven tegen de uv-straling van de zon terwijl u ook de hele dag goed zichtbaar blijft.

Zorg dat uw bovenlichaam niet verbrandt wanneer de zon flink schijnt. Kleding met uv-bescherming zorgt ervoor dat de uv-straling van de zon wordt afgeremd, zodat uw huid wordt beschermd. MASCOT® ACCELERATE SAFE heeft T-shirts en polo's met uv-bescherming, hoge slijtvastheid en goed comfort. De bovenstukken zijn gemaakt met polyester aan de buitenkant om de slijtvastheid en kleurechtheid ook na veelvuldig gebruik te garanderen. De binnenkant is gemaakt van katoen, waardoor de bovenstukken nog steeds zacht zijn om te dragen.

Ga voor gecertificeerde uv-bescherming en hoge zichtbaarheid

Wanneer u kiest voor werkkleding die gecertificeerd is conform EN 13758-2 UPF 40+, bent u verzekerd van kleding die uw huid beschermt tegen de straling van de zon. Vooral wanneer het gaat om bovenstukken zoals T-shirts en polo's, is het belangrijk om op het beschermingsniveau te letten.
Kleding met uv-bescherming beschermt alleen tegen de zon waar de huid bedekt is.

Als u goed zichtbaar moet zijn voor uw omgeving, is het bovendien belangrijk om te kijken naar de EN ISO 20471-certificering die aangeeft hoe zichtbaar de kleding is – veiligheidsklasse 1, 2 of 3. Met de hi-vis T-shirts en polo's van MASCOT met uv-bescherming is het mogelijk om een hogere veiligheidsklasse te bereiken door de bovenstukken te combineren met hi-vis broeken om zo de kleding als combinatie te certificeren conform klasse 2 of 3 van EN ISO 20471.

PoloshirtPremiumtweekleurigHi-vis T-shirtPremiumtweekleurigronde hals

Een goede pasvorm beschermt uw huid

Of u nu vrouw of man bent, bij MASCOT vindt u altijd een pasvorm die voor u geschikt is. Wanneer de kleding goed zit, is uw lichaam beter bedekt en daardoor beter beschermd. De T-shirts en polo's van MASCOT met uv-bescherming uit de collectie MASCOT® ACCELERATE SAFE zijn voorzien van elastische reflectoren die u extra bewegingsvrijheid geven. Om de bovenstukken nog comfortabeler te maken voor urenlang werken, is de naad in de nek gevoerd zodat deze gedurende de dag niet gaat irriteren.

 

U vindt de hi-vis T-shirts (19092-771 en 19082-771) en polo's (19083-771 en 19093-771) met uv-bescherming uit de collectie MASCOT® ACCELERATE SAFE bij uw lokale MASCOT-dealer of op www.mascot.nl.