Werkschoenen

Producten ()

Werkschoenen zijn niet zomaar schoenen. Ze zijn noodzakelijk om u te beschermen tegen risico's en potentiële ongevallen op de werkplek. Uw schoenen moeten bestand zijn tegen extreme omstandigheden, maar tegelijkertijd toch zeer comfortabel zijn. Bij MASCOT vindt u een groot assortiment veiligheidsschoenen, veiligheidslaarzen en veiligheidssandalen die aan alle eisen voldoen.

U kunt in ons aanbod producten vinden met allerlei functies en details. MASCOT heeft namelijk verschillende schoenencollecties die geschikt zijn voor uiteenlopende branches. Alle schoenen in het assortiment zijn gecertificeerd conform EN ISO 20345, een speciale certificering voor werkschoenen. Dat garandeert dat de producten voldoen aan de hoogste eisen voor veiligheid van werkschoenen. Bij MASCOT hebben we werkschoenen in de klassen S3 en S1P. Deze hebben allebei een anti-perforatiezool en een versterkte teen.

Innovatieve oplossingen

Voor MASCOT is het belangrijk om de trends te volgen en voorop te lopen als het gaat om innovatie. Zo kunt u in het assortiment werkschoenen producten vinden met BOA®-sluiting. Hierbij is de veter vervangen door een slimme draaiknop, waardoor de schoen gemakkelijk dichtgemaakt kan worden met maar één hand. Als u liever traditionele veiligheidsschoenen wilt, zijn er uiteraard ook werkschoenen met gewone veters.

Alle werkschoenen van MASCOT zijn ontwikkeld met de nieuwste en meest innovatieve materialen om te zorgen voor de beste werkervaring. De onderkant heeft verschillende functies, afhankelijk van de omgeving waarin u zich beweegt. Er zijn producten met anti-perforatiezool, olie- en benzinebescherming en antislip. We hebben een breed assortiment en u kunt gemakkelijk schoenen vinden die aansluiten op uw wensen en behoeften.