Dealer

Wilt u ook werkkleding en veiligheidsschoenen van de hoogste kwaliteit en van één van Europa's toonaangevende producenten verkopen? Word dan MASCOT-verkooppunt!

14503AF8-FDF6-48D3-B53E-2CCC7096BFF2 - Thermojas - Marineblauw

MASCOT is een internationaal familiebedrijf dat als werkkledingproducent werkkleding en veiligheidsschoenen ontwikkelt en produceert voor veel verschillende professionals binnen branches als de bouw, installatie, transport, logistiek en industrie. Het is onze missie om uw klanten te voorzien van de beste werkkleding! Daarom zijn onze ambities en betrokkenheid groot. Een belangrijk deel van onze strategie is om alles te testen en controleren: van methodes tot stof en afgewerkte producten. Daarom noemen we onze werkkleding TESTED TO WORK! We produceren het grootste deel van de werkkleding in onze eigen MVO-gecertificeerde fabrieken in Vietnam en Laos. Daarmee bent u verzekerd van maatschappelijk verantwoorde werkkleding.

Als MASCOT-verkooppunt krijgt u:

  • Bekroonde producten. De keuze uit meer dan 600 producten in wel 27 kleuren en precies in de maat die uw klant zoekt.
  • Effectieve, gebruiksvriendelijke bestelplatforms en dienstverleningstoepassingen. Foutloos en snel.
  • Snelle levering. Vanuit een volledig geautomatiseerd logistiek centrum met meer dan 4,8 miljoen producten op voorraad.
  • De vrijheid om de handel met MASCOT aan te passen aan uw wensen.
  • Een eigen verkoopmanager in uw regio. Een open dialoog, persoonlijk contact en ondersteuning van ons team, wanneer u daar behoefte aan heeft.
  • Aantrekkelijke acties en verkoopmogelijkheden.
  • Verkoopbevorderende marketingmaterialen. Catalogi, brochures, posters, magazines en sales promotion, die naar uw winkel worden gestuurd om uw verkoop te bevorderen.
  • Hulp bij het begeleiden van uw klanten, aanbod, etc.

U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over de mogelijkheden om onderdeel te worden ons verkoopnetwerk.

Voor bestaande verkooppunten

Wij hebben veel hulpmiddelen voor u als MASCOT-verkooppunt. Wilt u praten over onze producten, de vele online toepassingen of over iets anders, neemt u dan contact op met uw lokale verkoper of een van onze collega's op het hoofdkantoor. Wilt u graag dat een van onze verkopers naar uw winkel komt voor een bezoek of presentatie van producten? Belt u ons dan om een afspraak te maken.

Heeft u een klant die iets extra's wil, neemt u dan contact met ons op, zodat we u kunnen assisteren met dienstverleningsopties en samen met u ons assortiment kunnen organiseren.

MASCOT stelt ook een hele reeks online hulpmiddelen beschikbaar voor u als verkooppunt.

MASCOT® B2B Shop - logo

MASCOT® B2B Shop

Bestel in een paar klikken producten in de online shop van MASCOT die speciaal voor u als MASCOT-verkooppunt ontwikkeld is. We verwerken en versturen uw bestelling binnen 24 uur en laten deze zo snel mogelijk bij u bezorgen.

Kom meer te weten

MASCOT® SmartStore

MASCOT® SmartStore

In de MASCOT® SmartStore kunnen uw klanten zelf bestellingen invoeren, zodat u deze bestellingen niet hoeft te verzamelen en aan ons toe te sturen. U registreert de klant in de shop en regelt de facturatie.

Kom meer te weten

MASCOT® Shop in Shop

MASCOT® ShopInShop

Bekijk het aanbod aan posters, banners, actieproducten en verkoopmaterialen. Bestel ze voor uw winkel om de verkoop te stimuleren!

Kom meer te weten

MASCOT® DistributorPortal - logo

Dealerserviceportal

Gebruik de verkopersportal van MASCOT om uw facturen, vrachtbrieven of orderbevestigingen te bekijken. U kunt ook de actuele voorraad controleren, extra aantrekkelijke aanbiedingen vinden voor artikelen die uit de collectie gaan en nog veel meer.

Kom meer te weten

MASCOT® MediaPortal - logo

MASCOT® MediaPortal

Download productafbeeldingen, omgevingsafbeeldingen, logo's en veel meer om te gebruiken op uw website, in verkoopmaterialen of voor uw sociale mediaplatforms.

MASCOT® MediaPortal

Als u nog niet bent aangemeld als gebruiker van onze hulpmiddelen voor verkooppunten, neem dan contact met ons op en profiteer van de vele voordelen en quick wins in uw dagelijkse werkzaamheden.