MASCOT® Dealerserviceportal

  MASCOT biedt de klanten toegang tot een gemakkelijk en gratis online system. Door middel van uw eigen login voor de Dealerserviceportal heeft u altijd toegang tot uw up to date gegevens, zoals bijvoorbeeld bestellingen en facturen.

  MASCOT® DistributorPortal - logo

  Dealerserviceportal

  Hand shake

  Voordelen

  • Gratis online system
  • Toegang tot uw up to date gegevens
  • Productgegevens
  • Volg uw bestellingen
  • Nuttige statistieken
  • Voorraad
  • Goede aanbiedingen
  Watch

  Bespaar tijd en geld

  Op al uw vragen over bijvoorbeeld de voorraad, bestellingen, leveringen, facturen, inkoop statistieken, stamgegevens etc. vindt u hier direct een antwoord, zonder te wachten en dure telefoongesprekken. Het gebruik van de Dealerserviceportal betekent een reducering van telefoonkosten voor uw bedrijf. MASCOTs Dealerserviceportal is 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk, dus u hoeft geen rekening te houden met de openingstijden van MASCOT.

  head - idea

  Het systeem

  Snel en gemakkelijk toegang

  Met de Dealerserviceportal van MASCOT heeft u dag en nacht toegang tot al uw gegevens. De Dealerserviceportal is speciaal ontworpen voor onze klanten en zeer gebruiksvriendelijk en zonder extra uitleg eenvoudig te gebruiken.

  Voorraad

  Het is een groot voordeel om de voorraad van MASCOT te kunnen bekijken. U kunt zoeken op productnaam of productnummer en direct de actuele voorraad bekijken. Als uw bestelling is verwerkt, kunt u direct de bevestiging, pakbon of factuur bekijken of downloaden.
  Deze informatie is altijd actueel, dus u heeft altijd de juiste informatie binnen handbereik.

  Diagram

  Statistieken en informatie

  Volg uw bestellingen

  Wanneer uw bestelling is vrijgegeven, kunt u deze volgen van het magazijn tot het moment van levering. Met 1 klik op de Track & Trace-knop kunt u de status van uw bestelling zien en wanneer de verwachte leverdatum is.

  Nuttige statistieken

  Een ander voordeel van de Dealerserviceportal is dat u relevante statistieken en actuele informatie kunt ophalen. Als u bijvoorbeeld wilt weten hoeveel u binnen een bepaalde periode heeft besteld of welke producten u het meest heeft ingekocht. Alle cijfers worden verstrekt met handige grafieken en diagrammen.

  Productgegevens

  Wilt u het gewicht weten, het aantal dozen, EANnr. of andere stamgegevens? Het is mogelijk stamgegevens, de volledige omschrijving en links naar de afbeeldingen te downloaden.

  Hoe krijg ik toegang?

  Om toegang tot MASCOTs Dealerserviceportal te krijgen, kunt u contact opnemen met de klantenservice of uw Area Sales Manager. Als u uw login gegevens heeft ontvangen, gaat u naar http://service.mascot.dk waar u het wachtwoord dient aan te passen.