MASCOT® WebShop

  Zou u een eigen webwinkel willen hebben met geoptimaliseerde processen maar zonder administratieve rompslomp? Wij bieden de dealers van MASCOT’s werkkleding en veiligheidsschoenen een professionele e-commerce oplossing.

  Uw eigen webshop voor werkkleding

  De MASCOT® WebShop is een verkoopmethode gericht op MASCOT-dealers zonder een eigen webshop, en op dealers die hun huidige e-commerce platform zouden willen uitbreiden met een webshop voor werkkleding. Profiteer van onze jarenlange ervaring en geef uw klanten de mogelijkheid om werkkleding, beschermende kleding en veiligheidsschoenen online bij u te bestellen.

  MASCOT® WebShop - Flow
  1 Bestellingen 2 Betaling 3 Levering 4 Factuur 5 Factuur 6 Betaling
  gear - icon

  Weinig inspanning door de automatisering

  Aangezien de MASCOT® WebShop optimaal geïntegreerd is met MASCOT’s infrastructuur, worden de orders van klanten verwerkt zonder dat u zich daar actief mee bezig hoeft te houden. De geïntegreerde betaalmethoden en directe bevestiging van betaling stellen ons in staat de producten de volgende werkdag al naar uw klanten te verzenden. U kunt alle bestellingen volgen en toegang krijgen tot uw gegevens via de beheerinterface.

  coin - icon

  Lage kosten door automatische updates

  Gegevensbeheer en verzending zijn de hoogste kostenposten binnen e-commerce. Wij dragen hier zorg voor! Wij zien erop toe dat de productgegevens up-to-date zijn, onderhouden het winkelplatform en zorgen ervoor dat de producten naar uw klanten worden verzonden. Profiteer van de voortdurende ontwikkelingen van de MASCOT® WebShop - zonder extra kosten.

  Marketing

  De marketingactiviteiten van MASCOT zullen de start van uw online verkoopkanaal ondersteunen. Tevens zullen onze marketingactiviteiten u helpen uw klanten ertoe aan te zetten om online te shoppen. Deze service zit bij de MASCOT® WebShop inbegrepen en maakt een succesvolle start mogelijk in de wereld van onlineverkoop.