Kinderkleding

  Loopt er bij u thuis een kleine klusser rond? Doet uw kind graag mee als u thuis aan het werk of aan het klussen bent? Dan heeft MASCOT een assortiment slijtvaste kinderkleding met bovendien een ultieme pasvorm.

  In de reeks kinderkleding vindt u enkele klassiekers die u kent uit het aanbod werkkleding voor volwassenen, opnieuw ontworpen in een coole uitvoering voor uw kind. Het comfort en de hoge kwaliteit zijn hetzelfde, alleen de maat is anders. De producten in het assortiment zijn verkrijgbaar voor kinderen van 3-14 jaar en hebben verschillende mogelijkheden om ze te verstellen.

  Kind,Softshell jas voor kinderen , Broeken voor kinderen
  Alle kinderkleding van MASCOT is geschikt om te wassen. Kinderen hoeven dus niet bang te zijn dat kun kleren vies worden als ze met hun knieën in de modder zitten. De kleding is slijtvast en heeft een pasvorm die uw kind veel bewegingsvrijheid geeft. Tegelijkertijd hebben alle producten reflecterende details voor extra zichtbaarheid als het donker begint te worden.
  Kind-Gebreide muts voor kinderen, Skipakken voor kinderen
  In het assortiment vindt u kinderkleding die gemaakt is van een functioneel materiaal dat beschermt tegen regen en wind. Laat uw kinderen lekker spelen in werkkleding van MASCOT.