Regenoveralls

Filter
Producttype
Kleuren
Kenmerken
Materialen
Certificeringen
Maten
Technologieën
Gebruiker
Collecties
Producten (3)
14119-194
MASCOT® INDUSTRY
2 Kleuren
  • Vergelijken
  • Voeg toe aan favorieten
  • Snel overzicht
NIEUW
11119-880
MASCOT® SAFE ARCTIC
2 Kleuren
  • Vergelijken
  • Voeg toe aan favorieten
  • Snel overzicht
NIEUW
11019-025
MASCOT® SAFE YOUNG
hi-vis rood/donkerantraciet
  • Vergelijken
  • Voeg toe aan favorieten
  • Snel overzicht
NIEUW

Een overall is een veelzijdige oplossing als u buiten werkt op bouwplaatsen of aan wegen. Bij MASCOT vindt u comfortabele en functionele regenoveralls, die u zelfs op de meest regenachtige werkdag droog en warm houden.

MASCOT® INDUSTRY - Thermooverall

Blijf warm en droog

De regenoveralls van MASCOT zijn goedgekeurd conform de EN 343-norm tegen neerslag. Zo bent u er zeker van dat u beschermd wordt tegen weer en wind. EN 343-gecertificeerde regenoveralls zijn getest om een grote waterdrukkolom te weerstaan, zodat u gedurende de gehele werkdag droogt blijft. De certificering garandeert eveneens dat de werkkleding ademend is en daarmee de huid laat ademen en dat deze vocht afdrijft van het lichaam en uit de kleding. Regenoveralls zijn daarom een ideale keuze als overkleding over een T-shirt of fleece shirt. De vorm van de overall biedt u een totale, functionele oplossing, zodat u voorkomt dat de kleding bij uw middel uit elkaar schuift en daardoor het risico ontstaat dat water, kou en wind in uw kleding kunnen dringen.

Man - Winteroveralls - Hi-vis rood

Alle noodzakelijke functies en details

Wanneer u kiest voor een van de regenoveralls van MASCOT, doet u geen concessies wat betreft de functies die u kent van uw gebruikelijke werkkleding. U kunt kiezen tussen modellen met zowel voorzakken, achterzakken, binnenzakken als duimstokzakken. Doet u vaak knielend werk, denk er dan aan uw knieën te beschermen met kniebeschermers. Dat kan zelfs als u een overall draagt in plaats van een traditionele werkbroek. Comfort en bewegingsvrijheid zijn ook erg belangrijk als u regen- en winterkleding draagt. Met de regenoveralls van MASCOT krijgt u de bekende details zoals een afneembare capuchon, ergonomisch gevormde mouwen, stretch-panelen, stormflap en nauwsluitende ribstof in de mouwen voor een optimale bescherming tegen de kou.