Poloshirts

    Wilt u een formeel uiterlijk, maar tegelijkertijd werkkleding met hoge functionaliteit? MASCOT presenteert een breed assortiment polo's, de perfecte keuze voor een professionele look tijdens ontmoetingen met uw klanten. U vindt kwaliteit van verschillende klassen, alles naar behoefte. MASCOT heeft polo's van de hoogste kwaliteit waarbij met name slijtvastheid, vormvastheid en kleurechtheid centraal staan. Daarnaast zijn er producten waarbij vooral de prijs een onderscheidende factor is. Uiteraard vindt u ook shirts die ertussenin zitten met goede kwaliteit voor een goede prijs. Wat uw behoeften ook zijn, hier vindt u een bijpassend product. Polo's van MASCOT zijn namelijk geschikt voor kantoor, bouwplaats en werkplaats.

    Versterk uw bedrijfsprofiel

    Op veruit de meeste producten van MASCOT is er ruimte voor het drukken of borduren van een logo. Dat geldt ook voor onze polo's. Op deze manier kunt u er altijd voor zorgen dat uw bedrijfsprofiel luid en duidelijk overkomt. Een logo-opdruk op werkkleding is een goede manier voor gratis reclame en bekendheid, wat van groot belang kan zijn voor u en uw bedrijf.

    Hebt u een specifieke kleur die past bij het logo en de identiteit van uw bedrijf? Met tot wel 23 verschillende kleuren per stijl hebt u een breed assortiment om uit te kiezen. De producten zijn effen, tweekleurig en met print verkrijgbaar. Bij MASCOT vinden we het belangrijk dat de kleding door iedereen gedragen kan worden. Zo zijn de polo's verkrijgbaar met een pasvorm voor dames en heren.