Regenbroeken

    Met werk buitenshuis bestaat regelmatig de kans dat u in de regen moet werken. Om te voorkomen dat u gedwongen pauze moet nemen totdat de regen voorbij is, of dat u het weer moet trotseren tot u doorweekt bent, hebt u waterdichte werkkleding nodig. Daar kan MASCOT u bij helpen. MASCOT® AQUA is een collectie slijtvaste regenkleding, met onder andere regenbroeken.

    MASCOT heeft veel regenbroeken in het assortiment die niet alleen gecertificeerd wind- en waterdicht zijn, maar ook ademend conform de norm EN 343. Dat wil zeggen dat u optimaal beschermd wordt tegen weer en wind, terwijl vocht van het lichaam afgedreven wordt. Het resultaat is dat u de hele dag droog blijft in uw regenbroek. Alle modellen hebben elastiek en een trekkoord in de taille, waardoor de broek goed aansluit, ongeacht de maat.

    Voor hoge functionaliteit zijn de regenbroeken voorzien van verschillende functies. Alle modellen kunnen over dikke laarzen aangetrokken worden doordat ze bij de voet voorzien zijn van drukknopen of doordat ze een extra lange rits met stormflap hebben. Het model met rits biedt ook toegang tot de broek eronder, zodat u bij de zakken kunt zonder de regenbroek uit te trekken. De regenbroeken zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, marineblauw en groen, en in fluorescerend oranje en geel met reflectoren. Ze kunnen worden gecombineerd met een jas naar keuze.