Korte mouwen T-shirts

    Bent u op zoek naar comfortabele T-shirts die u het hele jaar door kunt dragen? Dan bent u bij MASCOT aan het goede adres. MASCOT heeft een compleet aanbod T-shirts met korte mouwen die handig kunnen zijn in allerlei situaties. Op warme werkdagen kunt u de T-shirts met korte mouwen gewoon zo dragen. Als het wat koeler is, kunt de T-shirts met korte mouwen goed gebruiken als onderste laag onder bijvoorbeeld een trui of fleecejack.

    T-shirts voor allerlei doeleinden

    MASCOT heeft een groot aanbod T-shirts met korte mouwen in verschillende kleuren. Er zijn er niet alleen effen en tweekleurige T-shirts, maar ook T-shirts met modieuze prints. U kunt de T-shirts met korte mouwen vrij combineren met andere werkkleding van MASCOT. Als extra zichtbaarheid en veiligheid vereist zijn op uw werk, zijn er ook T-shirts in fluorescerende kleuren. Daarnaast kan op de T-shirts van MASCOT een bedrijfsnaam of logo gedrukt of geborduurd worden.

    De hele werkdag hoog comfort

    De T-shirts met korte mouwen van MASCOT zijn verkrijgbaar in verschillende pasvormen - modern, klassiek en voor dames - zodat iedereen een model kan vinden dat perfect zit. Kies voor een ronde hals of V-hals; de T-shirts zijn er in beide uitvoeringen zodat u kunt krijgen wat u wilt. De modellen zijn gemaakt van verschillende materialen, dus neem er een dat u het beste comfort biedt afhankelijk van weer en temperatuur. Bij MASCOT® ADVANCED vindt u onder andere een vochtafdrijvend T-shirt waarin u de hele dag droog blijft, zelfs wanneer u veel inspanningen levert. U kunt ook kiezen voor een T-shirt van 100% katoen, dat vochtabsorberend is en aangenaam om op de huid te dragen. Daarnaast hebben verschillende T-shirts met korte mouwen extra stof over de zoom in de nek zodat er geen naden zijn die gaan irriteren.