Thermokleding

    Als u in een koude omgeving werkt, zoals een magazijn, een koelkamer of buiten, is het belangrijk dat u het de hele dag door warm hebt. Bij MASCOT vindt u een selectie praktische en functionele thermokleding, die u los kunt dragen of onder uw gebruikelijke werkkleding.

    De perfecte jas voor het tussenseizoen

    Een veelzijdige thermojas is een goede keuze voor het tussenseizoen, wanneer het nog te warm is voor winterkleren. In het aanbod van MASCOT vindt u heel wat thermojassen die u de hele dag warm houden, dankzij de bijzondere eigenschappen van de voering. MASCOT gebruikt de unieke CLIMASCOT®-voering. Die is licht, zacht en duurzaam geproduceerd met gerecyclede materialen. Met de thermojassen van MASCOT hoeft u geen concessies te doen aan comfort of functionaliteit. De jassen hebben tal van functionele details, zoals reflectoren, meerdere zakken en rekbare inzetstukken voor extra bewegingsvrijheid.

    Altijd lekker warm met een isolerende tussenlaag

    Thermokleding is perfect als tussenlaag, wanneer u enige tijd bij lage temperaturen werkt. Als u bijvoorbeeld in een magazijn werkt, in een koel- of vrieskamer of op een bouwplaats in de winter, weet u dat warme, goed isolerende thermokleding onmisbaar is. Zoekt u de ultieme bescherming? Dan kunt u uw thermokleding aanvullen met een wind- en waterdichte winterjas of een shelljas van MASCOT. Door meerdere lagen met elk een eigen functie te dragen, hebt u het altijd warm. Als de buitenste laag bovendien waterdicht is, blijft u ook droog. In het assortiment van MASCOT vindt u broeken, jassen en bodywarmers met een thermisch effect, op maat van uw wensen.