MASCOT® Offer Wizard

  Maakt u vaak campagneflyers en offertes voor bedrijven van verschillende omvang? Mist u een hulpmiddel om uw producten en aanbiedingen visueel te presenteren? Met MASCOT® Offer Wizard kunt u niet alleen snel professionele offertes voor uw klanten maken, maar ook flyers om de producten aan te prijzen in uw winkel.

  MASCOT® Offer Wizard - Logo

  MASCOT® Offer Wizard is een offertegenerator gemaakt voor MASCOT-verkopers en -verkooppunten over de hele wereld. Met MASCOT® Offer Wizard kunnen u en uw collega's gemakkelijk flyers maken voor campagnes en offertes voor uw klanten. Het programma is zeer gebruiksvriendelijk en in een mum van tijd stelt u offertes samen voor mkb-bedrijven en grote ondernemingen. Wanneer u een offerte of flyer hebt gemaakt, kunt u een PDF genereren die u kunt afdrukken of elektronisch aan uw klant kunt versturen.

  Als MASCOT-verkooppunt hebt u gemakkelijk toegang tot MASCOT® Offer Wizard. Ga naar de aanmeldingspagina en selecteer ”Create New Account”.

  MASCOT® Offer Wizard

  Bent u nog geen verkooppunt van MASCOT? Neem contact met ons op om meer te weten te komen over MASCOT® Offer Wizard en andere platforms en diensten die uw verkoop van MASCOT-werkkleding en -veiligheidsschoenen kunnen vergroten.

  MASCOT® Offer Wizard - login

  Maak uw eigen offertes en campagneflyers met de offertegenerator

  Met MASCOT® Offer Wizard hebt u altijd toegang tot het complete MASCOT-assortiment van werkkleding en schoeisel. U kunt verschillende kleuren en maten selecteren van de kleding waarvoor u een offerte wilt opstellen of die u wilt promoten met een flyer. Bovendien hebt u de huidige prijslijst bij de hand wanneer u klanten een offerte geeft.

  Met MASCOT® Offer Wizard staan veel bestaande teksten tot uw beschikking. Ze gaan over onderwerpen zoals MVO en EN ISO 20471. Informatie over diensten kan gemakkelijk worden toegevoegd, om perfect aan te sluiten op de behoeften van individuele klanten. Met deze hulpmiddelen binnen handbereik is het gemakkelijk om een professionele offerte te maken. Als u de vooraf opgestelde teksten gebruikt, is het gemakkelijk om de offerte aan te bieden in andere talen. MASCOT® Offer Wizard is zodoende ook een grote hulp voor internationale klanten met afdelingen in verschillende landen.

  Wanneer u een account hebt gemaakt, krijgt u automatisch toegang tot een persoonlijke map. Hier kunt u uw eigen structuur inrichten en een overzicht maken van uw offertes en flyers. U krijgt ook uw eigen mediamap waar u logo's en afbeeldingen kunt uploaden. Op die manier kunt u het materiaal individualiseren en aanpassen aan uw behoeften.

  Voor vragen over het gebruik van MASCOT® Offer Wizard kunt u altijd contact met MASCOT opnemen.