MASCOT® DropShipping

  Wilt u de verkoopmogelijkheden in uw webshop vergroten? U kunt nu het volledige MASCOT-assortiment in uw webshop aanbieden met een snelle levering, zonder afhandeling en minder kosten zonder dat u de voorraad hoeft bij te houden. Lees meer over MASCOT® DropShipping.

  Door het gebruik van MASCOT® DropShipping kunt u orders, geplaatst in uw eigen webshop, elektronisch doorsturen naar MASCOT. Wij houden de voorraad bij en sturen uw orders direct door naar uw klanten. Eén van de voordelen is dat u het volledige MASCOT-assortiment kunt aanbieden in uw eigen webshop. Alle administratieve en logistieke processen zijn met elkaar gestroomlijnd. Door op deze manier te werken, bespaart u behandelingstijd, magazijnkosten en biedt u uw klanten een goede ervaring.

  MASCOT® WORKWEAR, MASCOT® DropShipping

  1 Bestellingen 2 Bestellingen 3 Levering

  Collecties en beschikbaarheid

  MASCOT biedt alle relevante productdata inclusief mediadata, zoals productfoto´s, YouTube video´s, maattabellen en nog veel meer. Gebruik deze data in uw webshop om zo de producten van MASCOT professioneel te presenteren.

  Omdat de producten direct vanuit ons magazijn worden verstuurd, kunt u ook de dagelijks bijgewerkte voorraadbeschikbaarheid laten zien.

  Elektronisch bestellen

  Stuur ons uw order elektronisch, dan verzenden wij de producten direct naar uw klanten. Om een goede en snelle levering te garanderen hebben we, in verband met track and trace, altijd de contactgegevens en het verzendadres van de klant nodig samen met de order. Standaard worden EDI-orders verzonden via een FTP-upload in de orderindeling van MASCOT. Als u ervoor kiest om bijvoorbeeld orderbevestigingen, facturen of bezorgingsmeldingen elektronisch te ontvangen, in PDF- of XML (SAP iDoc)-indeling, kunt u uw administratiekosten verder verlagen.

  Als u meer wilt weten over uw mogelijkheden, kunt u altijd contact opnemen met ons eCommerce Team via ecommerce@mascot.dk