Nieuwe werkbroeken

voor de professionals van de toekomst
Voetballers trekken werkkleding aan - Werkbroeken - 2016
Maandag 22 Februari 2016

De gloednieuwe MASCOT® Adra en MASCOT® Madrid zijn voor professionals die hoge eisen stellen aan hun werkbroeken. Deze broeken hebben vele zakken en details, zijn zeer slijtvast en zijn uitzonderlijk comfortabel, onder andere dankzij de elastische inzetstukken.

De MASCOT® Madrid heeft spijkerzakken, terwijl bij de MASCOT® Adra de voorzakken zijn verstevigd met CORDURA®, bijvoorbeeld om een schroefmachine in op te bergen, maar verder zijn ze identiek.

Met deze modellen komt er een volledige nieuwe klasse werkbroeken voor de bouw op de markt. Het ontwikkelen van de broeken was een proces van maanden, onder andere door het TESTED TO WORK-programma van MASCOT. Bij deze testprocedure worden de producten uitvoerig getest binnen verschillende branches voordat ze in productie genomen worden. De MASCOT® Madrid en MASCOT® Adra zijn daarom gedurende de testperiode al vaak 'aan het werk' geweest binnen verschillende branches. Zodoende zijn zakken en pasvorm door uw collega's tot in het kleinste detail getest en aangepast. De stof is bovendien onderworpen aan allerlei tests in de laboratoria van MASCOT, zodat het hoogste niveau van bijvoorbeeld slijtvastheid kan worden gegarandeerd. Bovendien zijn de broeken voorzien van een aantal CORDURA®- en Kevlar®-inzetstukken. Dit zorgt oor extra slijtvastheid op kwetsbare plekken en voor een langere levensduur.

2 Mannen - Werkkleding - 2016

De ergonomisch gevormde broekspijpen en de voorgevormde tailleband zorgen ervoor dat alle bewegingen van het lichaam worden gevolgd. Bovendien zorgen de elastische inzetstukken bij de knieën voor extra bewegingsvrijheid. De ventilatiekanalen bij de knie bieden extra comfort als er kniebeschermes worden gebruikt tijdens werken in een warme omgeving.

Door de vele praktische zakken, sommige met magnetische sluiting, zijn de broeken flexibel in het gebruik en zeer geschikt voor alle werkzaamheden in de bouw. Zo is het achterste vak van de dijzak bijvoorbeeld ontworpen voor een minitablet en is er over het algemeen veel plaats voor gereedschap. De spijkerzakken van de MASCOT® Madrid zijn extra ruim en de linkerspijkerzak kan nog groter worden gemaakt dankzij magneten.

Detail - Werkbroeken - 2016Duimstokzak versterkt met Kevlar® - zeer goed bestand tegen spitse en scherpe voorwerpen.
2016 - Detail - TimmermanbroekenMASCOT® Adra: Slijtvaste voorzakken zijn versterkt met CORDURA® - vooral belangrijk als er gereedschap aanhangt.
2016 - Detail - Broek met kniezakkenKniezakken versterkt met slijtvast Cordura®, met opening en klittenbandsluiting aan de onderkant zodat er geen vuil inkomt.
2016 - Broek met spijkerzakkenKan eenvoudig worden verlengd met 3 cm door de rode stiksels onder aan de binnenkant te verwijderen.

De broeken zijn verkrijgbaar in drie beenlengtes en in een groot aantal taillematen. Een nieuw kenmerk is dat de broek eenvoudig 3 cm langer gemaakt kan worden door een inwendig stiksel los te tornen.

De MASCOT® Madrid en MASCOT® Adra zijn vanaf maart 2016 verkrijgbaar bij uw dealer. U kunt kiezen uit de kleuren donkermarine, wit, zwart, donkerantraciet en kaki.