Een broek

die je niet meer wilt uittrekken
ULTIMATE STRETCH - Timmermanbroeken - MASCOT® ADVANCED - 2018
Vrijdag 20 April 2018
Stel u een werkbroek voor die zo lekker zit dat u hem niet meer wilt uittrekken. De broeken van MASCOT® ADVANCED zijn gemaakt met stretch in vier richtingen, wat het ultieme gevoel van bewegingsvrijheid geeft. De multifunctionele stretchstof combineert de stretcheigenschappen met een laag gewicht en een hoge slijtvastheid.

MASCOT heeft een nieuw filmpje gemaakt vol met dansende vakmensen, lekker in het gehoor liggende muziek en heel veel goed humeur. Bekijk het filmpje en zie met eigen ogen hoe goed je kunt bewegen in de broeken van MASCOT® ADVANCED.

Geen zware, stugge werkbroeken meer

Moet u zich voor uw werk bewegen op manieren die niet mogelijk zijn in uw traditionele werkbroek? Met de broeken van MASCOT® ADVANCED hebt u geen last meer van een zware, stugge werkbroek die in de weg zit. “Je merkt haast niet dat je hem aan hebt.” Dat was de reactie van een van de vakmensen die de broek heeft uitgetest. De zachte, flexibele stof zorgt ervoor dat de broek haast voelt als een extra huid, die gewoon alle bewegingen van het lichaam volgt.

Doe geen concessies aan de functionaliteit

De flexibele stof betekent niet dat u concessies moet doen aan de functionaliteit. MASCOT® ADVANCED-broeken zijn verkrijgbaar in varianten met elastische en zeer slijtvaste kniezakken, praktische CORDURA®-spijkerzakken, lussen voor gereedschap en kleinere afsluitbare zakken voor een mobiele telefoon, een bril, visitekaartjes en andere kleine spullen. Voor het geval dat uw knieën in de loop van de dag lucht nodig hebben, hebben de broeken ventilatiekanalen die gemakkelijk kunnen worden geopend, zodat er lucht door de broek kan stromen.

Pers 2018 - 17031-311 Timmermanbroeken - MASCOT® ADVANCED
MASCOT® ADVANCED 17031-broek met Dyneema®-kniezakken en afneembare spijkerzakken. De zakken kunnen worden gevuld met gereedschap zonder in te boeten aan bewegingsvrijheid. De spijkerzakken kunnen ook worden afgeritst als de broek in de was moet of als u de zakken wilt legen.

Keuze uit talloze combinatiemogelijkheden

De broeken van MASCOT® ADVANCED zijn verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren, heel veel maten en drie verschillende lengtematen. Doordat u uit de drie standaardlengtematen van MASCOT de juiste lengtemaat kunt kiezen, zitten zakken en andere details altijd precies waar ze moeten zitten. MASCOT heeft naast de traditionele lange broeken ook driekwartbroeken en korte broeken met afneembare spijkerzakken in het assortiment. Alle varianten zijn gemaakt van de unieke stof met stretch in vier richtingen, die zorgt voor volledig nieuw comfort tijdens het werken.

17031-311 - Timmermanbroeken - MASCOT® ADVANCED - Pers 2018