Lichtgewicht broeken voor mannen en vrouwen

2019-Modellen Werkbroeken voor vrouwen
Dinsdag 18 Juni 2019

Met de collectie MASCOT® ACCELERATE lanceert MASCOT lichtgewicht werkbroeken voor zowel mannen als vrouwen. Naast een zeer laag gewicht ligt de nadruk bij deze broeken op hoog comfort en een goede pasvorm.

De lichtgewicht werkbroeken maken deel uit van de nieuwe MASCOT-collectie ACCELERATE: een collectie speciaal ontworpen werkkleding voor zowel mannen als vrouwen, met meer dan 70 nieuwe producten in zes verschillende kleuren. Doordat de collectie breed is opgezet, kan in alle behoeften van het bedrijf worden voorzien voor alle medewerkers, beroepen en kleuren. Dat is de grote kracht van deze collectie. Met de nieuwe lichtgewicht werkbroeken biedt MASCOT gelijk uitziende broeken voor mannen en vrouwen, waardoor het mogelijk is om voor alle werknemers van het bedrijf een uniform corporate image te creëren.

Laag gewicht en hoog katoengehalte

Het lage gewicht is een van de belangrijkste kenmerken van deze nieuwe werkbroeken. De werkbroeken zijn gemaakt van 50% katoen en 50% polyester en ze hebben een gecombineerd gewicht van slechts 205 g/m2. Dankzij het lage gewicht zitten de broeken bijzonder lekker en in tegenstelling tot de traditionele zware werkbroeken van vroeger, volgen deze lichtgewicht werkbroeken al uw bewegingen. Ondanks het lage gewicht is er niet bespaard op de details. De broeken hebben onder andere voor- en achterzakken, een dijzak met telefoonvak en geïntegreerde pashouder, en een met CORDURA® verstevigde duimstokzak.

Twee nieuwe damespasvormen

Als vrouw kan het een uitdaging zijn om werkkleding te vinden met de juiste pasvorm. Om aan deze uitdaging tegemoet te komen, lanceert MASCOT niet één, maar twee pasvormen voor vrouwen. Ze hebben de namen DIAMOND en PEARL gekregen. Het doel van de damespasvormen is dat meer vrouwen een werkbroek kunnen vinden die niet alleen past, maar ook optimale bewegingsvrijheid en uitstekend comfort biedt. Niemand houdt van een werkbroek die te strak zit, te ruim is op de verkeerde plekken of die gewoon niet aansluit rond de middel.
Het verschil tussen de twee pasvormen zit in de verhouding tussen taille- en heupmaat. De PEARL-pasvorm is ontworpen voor vrouwen met minder dan 20 cm verschil tussen taille- en heupmaat. De DIAMOND-pasvorm daarentegen is voor vrouwen met meer dan 20 cm verschil tussen taille- en heupmaat.

2019-Model

MASCOT adviseert altijd om de werkbroek vóór aanschaf te passen. Op die manier weet u zeker dat u de werkbroek kiest met de juiste maat, pasvorm en, niet onbelangrijk, lengtemaat. En dat ze lekker zitten.

 

U kunt de werkbroeken van MASCOT® ACCELERATE kopen of bestellen bij de verkooppunten van MASCOT. De broeken zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: marineblauw, zwart en donkergrijs, in een groot aantal maten, en in verschillende lengtematen: drie voor mannen en twee voor vrouwen.

 

Heren:

18779-230 MASCOT® ACCELERATE-broek, extra lichtgewicht

Dames:

18478-230 MASCOT® ACCELERATE-broek, extra lichtgewicht – DIAMOND-pasvorm
18488-23 MASCOT® ACCELERATE-broek, extra lichtgewicht – PEARL-pasvorm