Roda JC Kerkrade en MASCOT® WORKWEAR verlengen sponsorovereenkomst

    Roja JC - Parkstad Limburg
    Tue, 18 Jun 2019
    Het Deense familiebedrijf, dat werkkleding en veiligheidsschoenen ontwikkelt, prijkt minimaal nog één seizoen met haar bedrijfslogo op de voorzijde van het Roda JC shirt.

    Gedurende de afgelopen twee seizoenen (2017-2018 en 2018-2019), was MASCOT® WORKWEAR reeds als hoofdsponsor verbonden aan Roda JC.

    Michael Grosbøl, CEO MASCOT: “Wij kijken ernaar uit om de samenwerking met deze hardwerkende club en haar toegewijde fans voort te zetten. Wij hopen dat het commitment van MASCOT bijdraagt aan de strategische doelstellingen van Roda JC en aan de ambitie om terug te keren naar de Eredivisie.”

    Guido Aben, Head of Sales Roda JC Kerkrade: “We zijn zéér verheugd dat we kunnen melden dat MASCOT en Roda JC de intensieve samenwerking gaan voortzetten. Wij kijken met vertrouwen en een flinke dosis positieve energie uit naar het aankomende seizoen, waarin wij onze gezamenlijke doelstellingen gaan realiseren.”

    De samenwerking tussen Roda JC en MASCOT is gebouwd op wederzijds respect; sportieve en zakelijke doelstellingen. Gedurende de reeds twee jaar durende samenwerking, hebben Roda JC en MASCOT een sterke relatie opgebouwd. Als hoofdsponsor van Roda JC, heeft MASCOT haar eigen showroom (100m2) in het Parkstad Limburg Stadion gevestigd. Hier kunnen zakelijke relaties het volledige MASCOT concept ervaren.

    2019 - Roda JC - 2 football players

    2019 - Roda JC - football player