Effectieve bescherming tegen alle weersomstandigheden met volledige bewegingsvrijheid

    2019 - Modellen, Mannen, Vrouw, Winterjassen, Jas voor vrouwen
    Mon, 04 Nov 2019
    MASCOT rekent af met het idee dat alleen een dikke en zware winterjas warm en comfortabel kan zijn. Voor het koude seizoen worden comfortabele winterjassen geïntroduceerd met een focus op veel bewegingsvrijheid en functionaliteit. De jassen zijn ademend, wind- en waterdicht en verkrijgbaar in speciaal ontworpen versies voor mannen en vrouwen.

    De nieuwe winterjassen van MASCOT® ACCELERATE voor mannen en vrouwen zitten lekker en bieden optimale bescherming tegen alle weersomstandigheden. Bovendien zijn de jassen gecertificeerd conform EN 342 3/WP en EN 343 3/1. De jassen zijn gemaakt van een licht, slijtvast buitenmateriaal.

    De jassen van MASCOT® ACCELERATE zijn verkrijgbaar in twee versies, namelijk met en zonder voering. Het shelljack heeft een lichte voering, terwijl de winterjas is gevoerd met het lichte, bijzonder goed isolerende materiaal CLIMASCOT®. Dit voelt licht en zacht aan en garandeert dat u lekker warm blijft.

    Hoog comfort

    De winterjassen van MASCOT hebben een slanke pasvorm, zodat ze de bewegingen van het lichaam gemakkelijk kunnen volgen. Daardoor zitten ze lekker, ongeacht de werkzaamheden. De jassen zijn bovendien voorzien van een inwendige stormflap zodat er geen kou binnenkomt via de mouwen en langs de rits.

    Focus op functionaliteit

    De winterjassen van MASCOT hebben heel veel slimme functies voor een drukke werkdag. De capuchon is gevoerd, afneembaar en heeft een verstelbaar elastisch koord. De jassen hebben binnenzak, borst- en voorzakken met rits, en een afneembare pashouder. Bovendien zit er onderaan een elastisch koord om de jas strak aan te trekken rond het lichaam. De mouwen zijn verstevigd met CORDURA® voor extra slijtvastheid, en met de geïntegreerde reflecterende details bent u met de winterjassen goed zichtbaar tijdens het werk.


    De winterjassen voor mannen en vrouwen van MASCOT® ACCELERATE zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleuren/kleurcombinaties.

    2019, Winterjassen
    MASCOT® ACCELERATE Winterjack, 18335-231

    2019, Winterjassen, Jassen voor vrouwenMASCOT® ACCELERATE Winterjack | Vrouwelijke pasvorm, 18345-231


    U vindt de MASCOT® ACCELERATE-winterjassen bij uw MASCOT-verkooppunt of op www.mascot.nl


    U vindt er ook het shelljack in stofkwaliteit 231 voor mannen en vrouwen.

    2019 - Modellen, Mannen, Vrouwen, Shell jassen, Jassen voor vrouwen
    MASCOT® ACCELERATE Shelljack (18301), MASCOT® ACCELERATE Shelljack | Vrouwelijke pasvorm (18311)