Nieuwe fluorescerende jacks

voor vrouwen
Hi-vis jassen - 2 Vrouwen - MASCOT® SAFE SUPREME - 2018
Woensdag 29 Augustus 2018
Het grootste assortiment veiligheidskleding in deze branche wordt nog uitgebreider. MASCOT lanceert nu een hi-vis softshelljack en een winterjack voor vrouwen. De jacks hebben een strakkere pasvorm speciaal afgestemd op vrouwen.
De twee nieuwe fluorescerende damesjacks zijn onderdeel van de slijtvaste en visueel opvallende MASCOT® SAFE SUPREME-collectie. De ruime collectie veiligheidskleding is vanwege de uitgebreid geteste en solide materialen zeer geschikt voor werknemers in de bouw. In deze branche is slijtvastheid en effectieve bewegingsvrijheid een must. De damesjacks zijn beide goedgekeurd volgens EN ISO 20471 klasse 3 (De maten XS en S van de softshell zijn echter klasse 2). De nieuwe hi-vis damesjacks van MASCOT zijn daarom een logische keuze om de hele dag veilig en zichtbaar te kunnen werken.

De hele winter comfort

Het softshelljack 18512 is een ademend, winddicht en waterafstotend drielaagsjack dat geschikt is voor de grillige overgangsperiode en mildere winterdagen. Ergonomisch gevormde mouwen zorgen voor voldoende bewegingsvrijheid en de verstelbare klittenbandsluiting met ribboord bij de mouwen en de verlengde rug beschermen tegen kou en wind. Het winterjack 18545 is zeer geschikt voor de koude maanden wanneer een warm en waterdicht jack noodzakelijk is. De 18545 is een winterjack gecertificeerd volgens EN 343 en EN 342 en biedt de ultieme bescherming tegen kou en regen. Beide jacks hebben een afneembare capuchon.

Pasvorm getest door vrouwen

De veiligheidsjacks hebben een aansluitende pasvorm speciaal aangepast aan de vrouwelijke vormen. De jacks zijn getailleerd met een smallere taille, smallere schouders en ruimte voor de heupen. Zo kunt u als vrouw kiezen voor een vlot en comfortabel jack dat optimaal zit en volledige bewegingsvrijheid geeft. Beide jacks hebben borstnaden voor voldoende borstruimte zonder hinderlijke borstzakken. Een voordeel bij de keuze voor een jack speciaal ontworpen voor vrouwen is dat de mouwlengte en de lengte van het rugstuk zijn aangepast aan de lengte van de vrouw en het jack een damessluiting heeft. De rug is verlengd voor extra warmte. Beide jacks hebben veel functionele zakken voor uw tablet, mobiele telefoon, pen of wat u verder ook maar bij de hand wilt hebben. De jacks zijn ontworpen aan de hand van diverse testen en metingen. Vrouwen hebben alles getest, van pasvorm tot bewegingsvrijheid en slijtvastheid.

De damesjacks 18512 en 18545 zijn verkrijgbaar in de hi-vis-kleuren geel, oranje en rood. Maat XS-4XL.

Winterjassen - MASCOT® SAFE SUPREME 18545
MASCOT® SAFE SUPREME 18512 - Softshelljack, damesmodel, waterafstotend materiaal, klasse 3

Jassen - Vrouw - MASCOT® 18512

MASCOT® SAFE SUPREME 18545 - Winterjack, damesmodel, waterdicht, klasse 3

De pasvorm van de broeken uit de collectie veiligheidskleding MASCOT® SAFE SUPREME is zeer geschikt voor vrouwen. Vrouwen kunnen nu een volledige set goed zittende, goedgekeurde veiligheidskleding aanschaffen om tijdens een actieve werkdag vrij te kunnen bewegen.

18512-246
MASCOT® SAFE SUPREME
3 Kleuren
NIEUW
Vrouw - Pictogram
  • Vergelijken
  • Voeg toe aan favorieten
  • Snel overzicht
18545-231
MASCOT® SAFE SUPREME
3 Kleuren
NIEUW
Vrouw - Pictogram
  • Vergelijken
  • Voeg toe aan favorieten
  • Snel overzicht