Lichte en representatieve kleding voor allerlei werkzaamheden

    2019 - Modellen, Man, Vrouw talking, Overhemd, Polo's voor vrouwen
    Tue, 05 Nov 2019
    MASCOT introduceert nu Corporate Wear. Comfortabele kleding die met haar representatieve uiterlijk gericht is op de servicebranche en andere beroepen met klantcontact. Er zijn speciaal ontworpen producten, zowel voor vrouwen als voor mannen.

    De Corporate Wear producten van MASCOT bestaat uit lichte, formele werkkleding die comfortabel zit en er tegelijk goed en professioneel uitziet. U hoeft geen concessies te doen op het gebied van comfort, ook al moet u er representatief uitzien. De producten zijn bovendien ontwikkeld om dagenlang mooi te blijven. Broeken en rokken zijn gemaakt van 100% stretchmaterialen met een mooie en representatieve uitstraling en zijn slijtvast bij herhaaldelijk gebruik.

    Representatieve bedrijfsidentiteit

    De producten van MASCOT Corporate Wear zijn een ideale match voor u als u op kantoor, in een winkel of achter een balie werkt. U vindt bijvoorbeeld overhemden in verschillende kleuren, kwaliteiten en pasvormen, en elegante gebreide artikelen. Daarnaast vindt u broeken en rokken van 100% stretchstof. De onderstukken voor vrouwen zijn ontwikkeld in twee verschillende pasvormen: PEARL en DIAMOND, zodat alle vrouwen producten vinden die optimaal zitten en volledige bewegingsvrijheid bij het werk bieden.

    Veel combinatiemogelijkheden

    De collectie biedt vele mogelijkheden om Corporate Wear-producten te combineren tot verschillende sets. U kunt de producten ook heel goed combineren met het overige assortiment van MASCOT. Op die manier kunnen bedrijven zich profileren, ongeacht de functie.

    2019 - Modellen, Mannen, Vrouw talking, Overhemd, Polo's voor vrouwen , Broeken, Rok, Gebreide trui

    U vindt de MASCOT corporate wear producten bij uw MASCOT-verkooppunt of op www.mascot.nl.