Customized teaser logo

  De werkkleding van de toekomst is hier

  WELKOM bij de nieuwe, innovatieve werkkledingcollectie voor professionals: MASCOT® CUSTOMIZED.

  Werkkleding die zó innovatief is dat u deze gewoon moet proberen!

  De werkkleding van de toekomst moet net zo licht en comfortabel zijn als sportkleding, maar innovatief en slijtvast als werkkleding – en dan liefst ook nog met een zo hoog mogelijk aandeel aan gerecyclede materialen. Dit vindt u bij MASCOT.

  MASCOT® CUSTOMIZED

  Bewegingsvrijheid, functionaliteit en een hoge slijtvastheid

  U bent onze doelgroep. U bent degene die de kleding draagt – dag in, dag uit. U bent de professional die weet welke functies u nodig hebt. Daarom hebben wij de kleding van MASCOT® CUSTOMIZED samen met uw collega's ontwikkeld, zodat we zeker weten dat de functies en details bij uw werkdag passen.

  U vindt een lange levensduur en goede bewegingsvrijheid belangrijk. Dat hebben we geleerd in de 40 jaar dat we uw werkkleding produceren. MASCOT® CUSTOMIZED is ontwikkeld met nieuwe innovatieve productiemethoden en gespecialiseerde kennis. Daardoor kunnen wij u werkkleding bieden waarbij een lange levensduur en onovertroffen bewegingsvrijheid centraal staan, en waarbij een mooi design en innovatieve functies ook vanzelfsprekend zijn.

  Van hoge kwaliteit en lange levensduur kunt u zeker zijn, want wij zijn Tested to Work. Tested to Work is uw garantie dat nieuwe werkkleding grondig getest is – zowel in het laboratorium als door uw collega's – voordat deze in gebruik wordt genomen, zodat u altijd de beste kwaliteit krijgt.

  Nu verkrijgbaar bij de MASCOT® CUSTOMIZED Preferred Partners!

  Preferred Partners

  Spijkerzakken die u kunt plaatsen waar u dat wilt

  Spijkerzakken kunnen op een drukke werkdag een belangrijk gereedschap zijn. Ze moeten gemakkelijk aan uw lange of korte broek kunnen worden bevestigd, en ze moeten het liefst ook specifiek zijn ontwikkeld voor uw werk of uw behoeften.

  Als u bijvoorbeeld elektricien of schilder bent of een ander vak hebt waarin u gewoon zakken met veel ruimte nodig hebt, hebben wij de oplossing. In MASCOT® CUSTOMIZED vindt u spijkerzakken die specifiek voor uw werk of uw behoeften zijn ontworpen.

  Click Pocket System – gemakkelijk uw spijkerzakken bevestigen

  Plaats de zakken waar u dat wilt met ons nieuwe Click Pocket System. Dankzij een eenvoudig kliksysteem kunt u de zakken plaatsen waar u ze nodig hebt, en u kunt zelfs het aantal toevoegen waaraan u behoefte hebt in uw specifieke werkomstandigheden.