MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC

Veiligheidsschoenen zijn onmisbaar wanneer u als professional, in de industrie of in een magazijn werkt met zware materialen, op een oneffen ondergrond of in de nabijheid van machines. Bij MASCOT vindt u de collectie veiligheidsschoenen MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC. Dit zijn traditionele veiligheidsschoenen en -laarzen die geschikt zijn om zowel binnen als buiten in te werken. Deze collectie is bijvoorbeeld ideaal voor mensen die in de bouw werken als bijvoorbeeld timmerman, aannemer of monteur. De veiligheidsschoenen en -laarzen in MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC zijn gemaakt van flexibele materialen die zorgen voor een prettig loopcomfort. Tegelijkertijd worden uw voeten beschermd door stabiliteit te bieden op een oneffen ondergrond en bijvoorbeeld op ladders. Dit gebeurt door een kleine versteviging in de zool, de zogeheten cambreur.

Filter
Producttype
Kleuren
Kenmerken
Materialen
Certificeringen
Maten
Technologieën
Gebruiker
Collecties
Producten (2)
F0014-901
MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC
zwart/rood
  • Vergelijken
  • Voeg toe aan favorieten
  • Snel overzicht
NIEUW
F0025-901
MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC
zwart/rood
  • Vergelijken
  • Voeg toe aan favorieten
  • Snel overzicht
NIEUW
MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC - logo

Ultieme bescherming van de hele voet

Alle veiligheidsschoenen in MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC hebben een ergonomische neus voor extra bescherming voor de tenen en bieden meer bewegingsvrijheid. Om het comfort te vergroten en koudebruggen te voorkomen hebben veiligheidsschoenen in de CLASSIC-collectie ook een anti-perforatiezool van textiel. Dit type anti-perforatiezool bedekt een iets groter gebied dan een klassieke stalen zool en beschermt u daarom nog beter tegen spijkers en scherpe voorwerpen op de ondergrond. Bovendien krijgt u met MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC ook een stabiliserende cambreur, hittebestendige zool van PU/TPU, laddergrip en slijtvaste beschermende neus van TPU, die het schoeisel een langere levensduur geeft en die het uitermate geschikt maakt voor knielend werk.

Een goede, klassieke keuze

Kies MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC als u een klassiek uitziende veiligheidsschoen wilt met een neutrale uitstraling en focus op de veiligheidsgerelateerde details. Alle veiligheidsschoenen in MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC zijn goedgekeurd conform EN ISO 20345:2011. Een groot deel van het schoeisel valt in de hoogste veiligheidsklasse S3, omdat ze niet alleen een anti-perforatiezool en versterkte neus hebben, maar ook antislip, schokabsorberend, antistatisch, ademend en waterafstotend zijn. Bovendien hebben ze een olie- en benzineresistente buitenzool. MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC is daarom een veilige, klassieke keuze als u een goede veiligheidsschoen zoekt met veel details voor een optimale bescherming van uw voeten.